Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehetséges? Szerintetek?

Ez lehetséges? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én azt szeretném kérdezni hogy nemvart előtt par (3-4)nappal, lehetséges jobb oldali petefészek szurkolás? Nagyon nagyon enyhe fájdalom? Próbálkozunk 3honapja, sajnos eddig sikertelenül!

Előre is koszonom szepen a segítséget!

2020. aug. 4. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Létezhet, hisz érzed 🤭

Mire is lennél valójában kíváncsi?

Szerintünk lehet-e baba?

Nem tudjuk, 3-4 nap múlva kiderül!

Kívánom, hogy sikerüljön 🙂

Ha mégsem akkor se keseredj el!

2020. aug. 4. 18:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia #1 koszonom szepen a válaszod és

A drukkod!

Hat igen hogy mi a véleményetek úgymond, és hogy volt e mar valakivel ilyen hogy ezt érezte és utana kiderült hogy össze jött a baba!😇😘

2020. aug. 4. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az ember lánya gyereket akar, akkor tudat alatt figyeli a testét, és olyan újnak vélt tüneteker is felfedez, amik addig is megvoltak, csak nem figyelt rá.

Nem azt mondom, hogy nem sikerült, csak azt, hogy a petefészek szúrkálás nem kifejezetten terhességi tünet.

2020. aug. 4. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
2 gyerekem van, 4szer voltam terhes (2 elment a 12.hét előtt), soha nem éreztem petefészek szurkálást. Inkább a méhem, de az úgy mintha 1000 pici tűvel szurkálnának hirtelen. De ettől még lehet hogy nálad ez a jel🙂
2020. aug. 4. 18:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!