Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozitív teszt látszódh...

Halvány pozitív teszt látszódhat csak természetes fényben?

Figyelt kérdés
Reggel csinálok egy digitálisat is, csak olyan fura. Rendesen látszik úgy is, hogy már meg van száradva. Csak pl a fürdőben lámpánál hómező, de a konyhában természetes fényen látszik. Ma kellett volna megjönnie, görcsölgetek is néha.
tegnap 15:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Keress rá a száradási csík fogalmára.
tegnap 15:14
 2/14 A kérdező kommentje:
A másik vonal kijött 5 percen belül, tehát már a száradás előtt bőven lehetett látni rózsaszínként is.
tegnap 15:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A valós pozitív az mindenhogy látszik

A digitálisat ne pazarold el mensi előtt..az csak utána jó.

tegnap 15:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Képen látszik?
tegnap 16:12
 5/14 A kérdező kommentje:
Én látom :) [link]
tegnap 16:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez bíztató.
tegnap 16:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Látom mire gondolsz. Ez még bármi lehet, kitartást. Próbálj holnap is tesztelni, ha erősebb lesz az nagyon jó jel.

A digitális nem a legérzékenyebb.

tegnap 16:30
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

A tesztcsíkokat sajnos nem ismerem fel képről, ez milyen fajta?

Nekem a kazettás Facelle a mensi napján közel tesztcsík-erősségű volt, úgyhogy ha ez nem 25-ös teszt napközbeni pisiből, akkor gyanúsan halványnak tűnik, pedig valamit én is látok rajta.

tegnap 16:37
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez x-epilnek tűnik 25-ös.
tegnap 16:53
 10/14 A kérdező kommentje:

David teszt, elvileg 10es, de ahogy olvastam itt is meg facebookon csoportokban is, inkább felel meg 25ösnek. Csak sajnos másik nincs itthon. 10essel maximum kedden reggel tudok tesztelni, holnap reggel ugyan ezzel, de ennek is erősödnie kell, ha van valami.

Pontosat egyébkén nem tudok, hogy mikor kellene megjönnie, mert nem rendszeres a ciklusom, és persze ebben a hónapban nem is követtem sehogy sem a ciklusom, mert elengedtem kicsit az egészet. Egyedül a nyákra tudok alapozni, ami tegnaphoz volt két hete.

Majd reggel meglátom mizu.

tegnap 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!