Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Császár után 3hónapig rendszer...

Császár után 3hónapig rendszeres, most ujra késik, terhes lennék?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kérdésem az lenne hogy jun 13.an született a gyermekem 3.csaszar.. Kb évet vártunk most a 3.babara hormon probléma miatt nem tudtam teherbe esni..Nem is lehet, meg nem is szeretnenk tobb gyermeket. Aug.-ba jött meg elosszor a csaszar utan aztán még 2x megjott mindig pont időre. Most 3.an kellett volna megjojjon azóta semmi. Gyógyszert nem szedek, majd spirált szeretnénk felrakatni... Óvszerrel védekezünk, az elején volt hogy kb fel percig betette a párom gumi nélkül... Most ezen aggódom.. De pl aki megszakítással közösül? Mit gondoltok? Csaszar elott is kb 40-50naposak voltak a ciklusaim.. :( holnap veszek tesztet

nov. 10. 19:32
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogy mensi idején nyálkás nyúlós folyásom volt, mintha ovulacióm lett volna
nov. 10. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:
91%
Hát de ha nem akartok gyereket miért nem védekeztek normálisan? Igen akkor is lehetsz terhes ha egy másodpercre berakja gumi nélkül.
nov. 10. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:
86%
Hát azért a terhességhez több kell annál az esetek 99,99%ban, hogy egy percre beléd rakja gumi nélkül. Beled kell, hogy élvezzen, és még akkor sem 100%, hogy összejön sokaknak...most ezzel nem arra biztatok senkit, hogy csinálja így, mert nyilván így ha pici is az esély, de benne van a pakliban, hogy pont az az illető esik elovaladektol teherbe..viszont azért lássuk be, hogy erre tényleg NAGYON csekély esély van. Rengeteg pár védekezik megszakítással, és nem esik teherbe a nő, ha a pasi képes időben kihúzni.🤷 Én azt mondom, csinálj tesztet, ha negatív, max pár nap múlva ismetelj, de szerintem megjön majd előbb-utóbb, akár egy hónap ki is maradhat. Szülés után azért idő, mire visszaáll a hormonrendszer! Nyilván ahogy írták, vedekezz ezentúl az aktus alatt végig normálisan, ha nem akarsz új babát, de én nem hiszem, hogy terhes vagy.
nov. 10. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!