Mennyi idő alatt lettél terhes rendszeres ciklus és ovuláció mellett?
Sziasztok. Ez a kérdés, azokhoz szól, akiknek rendszeres az ovulációjuk és ciklusuk. Tsh jó.
Nekem 4. hónapja nem sikerül. Gondoltam, hogy a nyáron elmegyek egy részletes hormon vizsgálatra, párom sperma vizsgálatra.
Mivel volt korábban méhgyulladásom felszálló hüvely gyulladás miatt sajnos.. ezért gondoltam, hogy esetleg elmennék petevezeték vizsgálatra, de azt csak szeptember környékén gondoltam, ha addig nem sikerül.
Tudom, hogy 1 év után javasolják, de mivel nekem volt a háttérben régen méhgyulladásom, ezért gyanakodok petevezeték elzáródásra és örülnék, ha ezt kizárhatnám, bár tartok a vizsgálattól.
Az első próbálkozásnál sikerült. Most vagyok a 12.hétben
23 éves vagyok
Annyira vegyes a vélemény. Ezért is gondolom, jobb ha hamarabb vizsgálódunk.
Én 25 éves vagyok, nem rég töltöttem és párom is az.
Lányom két hónap alatt összejött,akkor voltam 21 éves.
Következő terhességem meglepi volt nyolc évvel később,sajnos az a baba elment.
A vetélés után belevágtunk a baba projekt a direktbol,két hónap alatt megfogant a fiam
25 évesen elsőre jött az első, 2 évre rá 4. hónapra, 2 évre rá elsőre.
10 év kihagyás után volt két missed abom, akik szintén elsőre sikerültek. Most a 12. hétben vagyok, elsőre sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!