Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21 évesen szülnétek egy 30...

21 évesen szülnétek egy 30 évesnek?

Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 10:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
26%

Ugyanezt akartam írni, mint a 32-es.

Mindig jönnek itt ezekkel a vicces sztorikkal, hogy ők 22 éves korukra mindent megteremtettek a babához, aztán csak kiderül, hogy még a szülőktől is kaptak pénzt, meg örököltek is és még így is Bivalyb*sznádon vettek házat a putri közepén millióért.

2020. aug. 2. 17:24
 32/34 anonim ***** válasza:
69%
En csak azt nem ertem, miért zavar valakit, ha a szülőktől van háza? 🤔 ha van egy hitel mentes ház, stabil párkapcsolat megfelelő mennyiségű munkaviszony, akkor szüljön, ha akar 🤷🏼‍♀️
2020. aug. 2. 17:57
 33/34 anonim ***** válasza:
37%

Amúgy nem teljesen tök mindegy, hogy ki mit ír egy anonim oldalon? Mit szájkaratéztok itt? Miért ne lenne lehetséges? Miért kell leszólni a másikat, hogy a szülei tartják el és a pasija a "becsúszott gyerekével együtt"? Nem teljesen mindegy nektek, hogy a másik hogy él? Vagy irigyek vagytok? Mi lenne, ha a kérdésre válaszolnátok inkább?

Kérdező: 21 évesen még nem a férjemmel voltam együtt, és én örülök neki, hogy nem kellett akkor ilyen döntést hoznom. Viszont így 10 év távlatából elmondhatom, hogy ha a férjemmel lettem volna már akkor is, akkor simán szültem volna gyereket, lehet, hogy könnyebben ment volna, mint most. Csakis te tudhatod azt, hogy te szeretnéd-e, a párod szeretné-e (mert ez is legalább annyira fontos, hiszen két ember hozta össze, és egyiknek sem a tulajdona a gyerek), és legfőképpen a kapcsolatotok olyan-e, hogy érdemes belevonni egy harmadik életet.

Egyébként a korkülönbség teljesen annak a két adott embernek számít, hogy át tudják-e hidalni, vagy sem. Köztem és a férjem között tíz év van, hidd el tudom, hogy miről beszélek. Mi át tudtuk hidalni simán, nyolcadik éve élünk boldogan együtt.

2020. aug. 2. 18:57
 34/34 anonim ***** válasza:
53%

Nektek mi közötök van hozzá, hogy ki teremtette meg a körülmények javát? Mi van akkor ha a lány szülei vagy a pasija vette a házat?

Mi van akkor ha egy faluba vették azt a házat 2 millióért? Nektek nem mindegy, hogy ki újította fel és milyen pénzből? Nem ez volt a kérdés, hogy ti hogy dobjátok el az agyatokat, amiért azt meri írni egy 20+ éves lány, hogy mindene megvan.

Kérdező, tény hogy gyerekkel nem lehet senkit megfogni. Te tudod milyen komoly ez a kapcsolat. Csak a korotok miatt én nem mondanám, hogy ne legyen baba. Én is kb olyan idős voltam mint te, amikor próbálkozni kezdtünk az akkor még barátommal, aki ugyanannyival idősebb tőlem mint a tied tőled.

2020. aug. 6. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!