Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21 évesen szülnétek egy 30...

21 évesen szülnétek egy 30 évesnek?

Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 10:57
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
83%

Semmilyen korban nem szülnék "valakinek". ;)

Magadnak szülszj, ha akarsz! Ne más kedvéért. Ne azért, mert ő akarja. Ne azért, hogy megfogd.

Egyébként 21 évesen nem szültem volna. Se 21, se 30, se 40 éves férfival nem vállaltam volna gyereket, mert nekem (!) korai lett volna.

2020. aug. 2. 11:01
 2/34 anonim ***** válasza:
27%
Én 19 évesen szültem egy 30 évesnek. 🤗🤷‍♀️💗
2020. aug. 2. 11:01
 3/34 anonim ***** válasza:
42%
Nem, korai, 21 évesen csak azoknak van önálló élete, akiknek gazdagok a szülei. 30 előtt szülni egy átlag embernek öngyilkosság.
2020. aug. 2. 11:03
 4/34 anonim ***** válasza:
75%
Nem. 21 évesen nem voltam abban a korban (és állítom, hogy a többség szintén nincs), hogy ilyen horderejű döntést értelmesen meghozzak, átlássam a hosszútávú következményeit. Gyakorlatilag lemondasz a huszas évek szabadságáról, függetlenségről, utazásról és kalandról. Rángathatod majd magaddal a kölyköt, ha akarod, de 2 gyerek után elárulom, ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek előtte, fejben tűnik. Egy gyerekkel vagy többel megszűnsz egyetlennek lenni a saját életedben, minden igényed a gyereké után kezdődik és ott is fejeződik be. Segítség esetén jut magadra időd néha, de az már nem ugyanaz. Minden döntésedben, még a legegyszerűbbekben is ott lesz a háttérben, hogy a családod szempontjából is hozod azt a döntést, így amit most az életednek hiszel, az ezen a ponton véget is ér. Jahh, hogy cuki, meg illatos, meg romantikus a szerelmednek szülni? Igen, az is benne van, 1-2%-ban. A valóság meg a többi 98%.
2020. aug. 2. 11:13
 5/34 anonim ***** válasza:
88%
Ha így teszed fel a kérdést akkor nem.
2020. aug. 2. 11:15
 6/34 anonim ***** válasza:
75%
21 évesen maximum az szüljön, akinek olyan gazdagok és megértőek a szülei, hogy ha apuka lelép, akkor szemrehányás nélkül pénzelni tudják anyukát a gyerekekkel.
2020. aug. 2. 11:20
 7/34 anonim ***** válasza:
79%

Nem.

Ja és jegyezd meg hogy egy pasit sem lehet gyerekkel megfogni.

2020. aug. 2. 11:25
 8/34 anonim ***** válasza:
26%

22 vagyok, és önálló,3 éve dolgozom. Albérletben lakunk, most akarunk házat venni. Gazdad szülők nélkül, alig várom, hogy terhes legyek 😀

Csak akarni kell mindent.

2020. aug. 2. 11:32
 9/34 anonim ***** válasza:
56%

Persze, utolsó és 3 év meló után hol fogtok házat venni, ha közben még albérletben is laktok, Mucsajröcsögén, ahol két gyerekkel már normális melót sem fogsz találni?

Akarhatnak a 21 évesek mindent, ha a munkehelyet jelentő városok közelében 20+ egy kiscsaládnak való lakás.

2020. aug. 2. 11:36
 10/34 anonim ***** válasza:
30%
Hidd el jó helyen veszünk házat. A munkahelyem 20 perc kocsival a páromnak 15 perc. Tudunk spórolni. Csak akarni kell.És a munkahelyemre bármikor visszamehetek gyes után. A párom 7 éve dolgozik. Szóval nekem ne mondd, hogy nincs lehetőség. Van. De mi a kapcsolatunk elejétől spórolunk. 5 éve. Én akkor minden nyáron diákmunkát vállaltam. És 2 éve lakunk albiba. "Mucsaröcsögén' 50e ft plussz rezsi.
2020. aug. 2. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!