Mi lenne a felső korhatár amikor szülnétek?
Figyelt kérdés
Én 36 éves vagyok. Van már két kisfiam (6-7 évesek), a férjem nagyon szeretne duplázni :) 40 felett is szülnétek?2012. dec. 9. 21:47
2/15 anonim válasza:
én sem szülnék, de nagynényém 43 évesen szülte uncsitesómat.
3/15 anonim válasza:
Én alapvetően "fiatal" anyuka szerettem volna lenni.Ehhez képest 29 éves vagyok,most hogy született az első babánkat.Mivel mi nagy családot tervezünk,tuti bele fogok csúszni a 40-be,amit igazából már egyáltalán nem bánok.Nekem így alakult az életem.Én simán bevállalnám! :)
4/15 anonim válasza:
33 éves vagyok, boldog házasságban élek a férjemmel, de még nem akarok gyereket. Nem érzem, hogy lecsúsznék bármiről.
5/15 Jégtánc válasza:
Most vagyok 38 éves ,lányom 10 hónapos (3-ik gyermek) Nálam a 38 volt a korhatár,a felett már nem szülnék.Mindenkinél egyedi.Ha nem lenne 1 gyermekem sem,akkor természetesen tovább próbálkoznék,de akkor is max 40 éves korig.
6/15 anonim válasza:
35 fölött semmiképpen. Egyrészt nem biztos, hogy egészséges lenne a gyerek. Másrészt már idős lennék, mikor ő még csak 18-20 éves.
7/15 anonim válasza:
40. Mar van egy gyerekem 28 evesen szultem. Jelenleg 37 vagyok, a kapcsolatom stabilnak tunik, talan jovore vallalunk kozos gyereket.
8/15 A kérdező kommentje:
Nekem a 40 tűnik olyan misztikus határnak :) A két fiam között 15 hónap van. Imádom, hogy "egyidősek" de ha lesz 3. és 4. azért inkább a másfél-két év közötti különbségre szavaznék. Még jövőre nem aktuális a teherbeesés. Így 38-40 körül lennék a két kicsi születésekor. Nem gondoltam volna korábban hogy így alakul. De most már én is vágyok a babára.
2012. dec. 9. 22:00
9/15 anonim válasza:
Nekem ez 35. De mivel most, 25 évesen ikreket várok, így remélem, ha bevállalunk még 1 babát akkor sem leszek 30.
10/15 anonim válasza:
Attól függ. Ha lenne már gyerekem, akkor 38 felett nem szülnék.
De ha nem lenne, akkor vszínűleg bevállalnám 40-42 évesen is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!