Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lenne a felső korhatár...

Mi lenne a felső korhatár amikor szülnétek?

Figyelt kérdés
Én 36 éves vagyok. Van már két kisfiam (6-7 évesek), a férjem nagyon szeretne duplázni :) 40 felett is szülnétek?

2012. dec. 9. 21:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
attól tenném függővé (azon kívül persze hogy hány gyereket tervezünk és ebből ilyen korra mennyi született meg) hogy fizikailag hogy bírnám, 40fölött már nem szülnék, bár nekem tuti bejátszik hogy 2 év alatt két terhességet hordok ki, nagyon megvisel, akkor is ha nem vonszolom magam.
2012. dec. 10. 07:07
 12/15 anonim ***** válasza:

30 évesen most várom a másodikat, 34 évesen szeretném a harmadikat, majd 40 évesen a 4. gyermeket, hogy öregségünkre legyen valaki mellettünk, így tervezzük a férjemmel!

Ez szerintem múlik azon, hogy kinek fér bele 40 évesen még 1 terhessèg, hogy milyen kondícióban van az illető!

Van aki 40 évesen már beteges, elhízott, elasszonyosodott, de van aki csinos, fiatalos, fitt, egészséges!

2012. dec. 10. 07:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem most van egy két éves lányom és úgy néz ki, hogy jön a testvére is. :) A napokban teszteltem pozitívat.

Így csak az én saját tapasztalatomat tudom neked megírni és az én véleményemet ami nem szentírás.

Szóval én úgy tervezem, hogy 3 gyerekünk lesz majd. Most vagyok 25 éves. Nekem az eredeti elképzelésem az volt, hogy 30 éves korom előtt legyen meg az első gyermekem és úgy tervezem, hogy 40 éves koromig reális a gyermek vállalás is. Persze ha nem lenne gyerekem még tuti másként gondolnám. De én úgy vagyok vele, hogy minden korszaknak meg van a maga időszaka. 40-50 éves kor között az ember fedezze fel ismét a párját élvezzék, hogy kettesben lehetnek és már nincs akkora lekötöttsége. Persze egy gyermek mindig az tök mindegy, hogy hány éves de egy felnőtt ember azért már nem igényli a szülei jelenlétét a nap 24 órájában.

2012. dec. 10. 08:15
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
30-on felül már semmiképpen sem! Hacsak nem csúszik be, mert akkor azért nem vetetném el!!
2012. dec. 10. 11:43
 15/15 anonim ***** válasza:

40 éves kor lenne a felső korhatár.

Most leszek 29 éves, de még nincs gyerekem, mert nem jön össze...ezért úgy vagyok vele van még 11 évem, hátha addig sikerülne legalább 1 gyerek, legalább 1...

2012. dec. 10. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!