Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21 évesen szülnétek egy 30...

21 évesen szülnétek egy 30 évesnek?

Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 10:57
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
72%
22-es: nem kell a realitás neki, tudod, minek a matek, csak akarni kell! :D :D :D
2020. aug. 2. 12:58
 22/34 anonim ***** válasza:
91%

Ha ezt meg kell kérdezned, az baj. Neked kell tudnod hogy nektek ez a 9 év korkülönbség belefér-e, amúgy "egy szinten vagytok-e", ugyan azt akarjátok az élettől, szereted-e, leélnél vele egy életet. Nem is értem magát a kérdésed.

Ha valamiféle érdek, kompromisszum van a dolog mögött akkor ne szülj, egyértelmű. De nem csak neki, senkinek. A gyerek nem játék.

2020. aug. 2. 14:18
 23/34 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező, ezt neked kell tudnod. Látod a 21-es szerencsésnek tartja magát, hogy szülei és az öreg csávója tartja el a becsúzott gyerekével együtt. Én 22 évesen aggastyánnak láttam egy 34 évest. Most, 40 évesen is öregnek látom az 52 éves férfiakat. Nem bánom, hogy tanultam, dolgoztam, házasodtam, mielőtt gyereket vállaltam a korban hozzám illő férjemmel.
2020. aug. 2. 14:29
 24/34 anonim ***** válasza:
85%
Nem.
2020. aug. 2. 14:30
 25/34 anonim ***** válasza:
38%
Nem vagyok diplomás sem én sem a párom. Én 240et kapok ő meg 450et.. szóval igen.. jól keresünk. Sokat dolgozunk, de jól keresünk.
2020. aug. 2. 16:28
 26/34 anonim ***** válasza:
77%

Cukik ezek a 21, 22 éves "önnáló", saját lábon is megálló gyereklányok. Eltartja a 30+os pasijuk, szüleik betolják alájuk a lakást ingyen és bérmentve, pasika felújítja nekik a lakást, házat és elvannak ájulva a saját önnön teljesítményüktöl. Így nem nehéz 20 évesen gyereket szülni...

Kérdező, ezt a kérdést nem a kor függvényében vizsgáld elsősorban, hanem hogy milyen a kapcsolatotok, mennyire érzed biztosnak. Mennyire tudnál helytállni, ha valamiért elhagy a párod? Kire számíthatsz rajta kívül? Szüleid elérhető távolságban vannak? Sulit befejezted?

2020. aug. 2. 16:31
 27/34 anonim ***** válasza:
76%

Én csak popcornt árulok komment olvasóknak!

{\__/}

( • . •)

/ >🍿

▪Normál 🍿- 400Ft

▪Nagy🍿- 600Ft

▪Extra vaj - 100Ft

{\__/}

( • ᴗ •)

🥤৵ \

▪Coca Cola - 300Ft 🥤(3dl)

{\__/}

( ˘ᴗ˘)

🍕৵ \ ▪ Pizza - 250Ft

2020. aug. 2. 16:34
 28/34 anonim ***** válasza:
60%
Gondolom, te vagy a #8-as válaszoló #27-es? Megkérdezhetem, milyen munka körben dolgozol, amihez csak érettségi kell?
2020. aug. 2. 16:36
 29/34 anonim ***** válasza:
12%
Csecsemő és gyermekápoló vagyok, és 3 év volt a szakma, ami mellett már félállásban dolgoztam.
2020. aug. 2. 17:05
 30/34 anonim ***** válasza:
77%

Hát figyelj, nem kötözködésből. De én egyetem mellett dolgozom fél állásban (könyvelő iroda) és nettó 75 ezret kapok. Nem nagy pénz, de több, mint a nulla.

Három évig szakmát tanulsz és közben fél állásod van, tök jó, de azért közben is finanszírozod az életed abból a kis pénzből, nem? Még ha minden megkeresett forintott félre is teszel (és közben fényen és levegőn élsz) akkor is nehezen jön össze egy lakás vagy ház ára, nem? Gondolom, mostanában kezdtél el főállásban dolgozni (a korodból ítélve)?

Itt nálunk, vidéki megyeszékhelyen is 250 ezer/négyzetméter az átlagos ár. Budapesten ennek a 2x, 3x is lehet. Ki lehet számolni, mennyibe kerül itt egy egy szobás kis lakás, semmi luxus (10-12 millió amúgy).

Szóval nekem is nehezen hihetőek ezek a történetek, amit mondsz, de lehet, te voltál az egyik lottó nyertes vagy a párod.

2020. aug. 2. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!