Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21 évesen szülnétek egy 30...

21 évesen szülnétek egy 30 évesnek?

Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 10:57
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
24%
Akarni a wc-n... remélem, hogy az élet nem világosít fel, álmodj még jó sokáig!
2020. aug. 2. 12:07
 12/34 anonim ***** válasza:
69%
Mi van, nektek otthon nincs kivel veszekedni hogy itt feszültök egymásnak? :D
2020. aug. 2. 12:12
 13/34 anonim ***** válasza:
39%
Nem irigykedem, 35 vagyok, jó munkahellyel, több gyerekkel. Nem irigykedem egy 21 éves kislányra, aki álmodozik. Nincs rá okom. Tudom, mi a realitás. 2 év spórolás diákmunka után házvásárlás nem realitás, csak egy troll-kamu.
2020. aug. 2. 12:17
 14/34 anonim ***** válasza:
64%
Ha én szeretném a gyereket, akkor igen. Ha tanulni, bulizni, dolgozni, utazni vágynék, akkor nem.
2020. aug. 2. 12:32
 15/34 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező. Egy gyereket mindig elsősorban magadnak szülsz. Akkor is, ha a habcsókszerelmed tökéletesnek látszik. Gyereket szülsz, életet adsz a VILÁGNAK, aztán pedig abból a célból, hogy boldog legyen. Egy szülő érdeke mindig ezek mögött kullog.

Ha szülsz már sosem leszel többé aki vagy. Nem lesz annyi időd magadra, magatokra, minden szervezésnél elsősorban a gyereket kell nézned. Akkor is ha szrni mész (bocs de így van). A tested megváltozik. A melled tejeszacskó lesz, hasadon stria, és nagyon oda kell figyelned magadra, ha jó formában akarsz maradni. A kapcsolatod a pároddal is megvátozik.

Jól gondold meg, kinek és miért szülsz. Milyen apa lenne? Milyen anya lennél? Bírsz éjszakázni hónapokig esetleg évekig?

Meg tudtok adni neki mindent? Lelkileg stabilak vagytok?

Ezeket nagyon át kell gondolnod.

2020. aug. 2. 12:32
 16/34 anonim ***** válasza:
31%
Hát én Veszprémben lakom, és itt egy családi házat már olyan 30-35 millióért tudsz venni, amihez mondjuk ha felveszel 15-20 milliós hitelt, akkor az már "csak" 10-15 millió. Tételezzük fel, hogy mindketten keresnek 250000-et, ebből 100000 az albérlet, plusz rezsi mondjuk 20000, még marad 380000. Ebből még mondjuk olyan 150000 max. elmegy kajára, meg egyebekre, még mindig 230000-et félre tudnak rakni havonta, de mondjuk legyen csak 150000, annál többet tuti, hogy nem költenek havonta. 5 év alatt simán összejön a 9 millió, de lehet, hogy még több is. Meg könnyen előfordulhat, hogy jó munkahelyük van, ahol néha bónuszt is kapnak, akkor már olyan 12-15 milla összejöhet. Pláne, ha mondjuk többet keresnek, mert én pl. katona vagyok, 320000-et keresek havonta, pedig 25 éves vagyok. Szóval nem olyan lehetetlen ez, mint ahogyan ezt olyan sokan itt gondolják..
2020. aug. 2. 12:39
 17/34 anonim ***** válasza:
28%
21 évesen a 32 éves férjemmel próbálkoztunk már egy éve. Sokat váratott magára, 27 évesen szültem, de jöhetett volna azonnal, 20 évesen is. Saját kertesházunk van az agglomerációban, kevés hitellel, a férjemmel 22 éve együtt vagyunk.
2020. aug. 2. 12:39
 18/34 anonim ***** válasza:
58%
Hú de szánalmas ez a pénisz méregetés, mégis kinek akartok bizonyítani? :D
2020. aug. 2. 12:49
 19/34 anonim ***** válasza:
25%

Én 22 voltam amikor a fiam született, az apja 34. :)

Szerencsés vagyok, tudom. A szüleim megtehették, hogy segítenek a házvásárlásban (megvették, párom újjítatta), friss diplomásként volt otthonunk, a párommal külön autónk, hitel nem volt. Nem tervezetük a babát de mivel már akkor 3 éve együtt voltunk, eszünkben sem volt elvetetni.

Ha nem így álltunk volna anyagilag, sokkal rosszabb lett volna.

Viszont azoknak nincs igaza, akik azt mondják h gyerekkel megáll az élet. A fiatal szülőkkel fiatal nagyszülők járnak általában. A szüleink nagyon sokat elviszik a gyereket. Akár hétköznap, esténként, nagyon szereti is őket a gyerek.

Utazni is lehet vele, velünk általában jön valamelyik nagymama is.

Nekünk minden jobb vele. Eljárunk elég sokat nélküle, hetente minimum. Ettől nem vagyunk rossz szülők. Sosem csinálnám vissza. Hamarosan szeretnénk a kistesót, és akkor nem kell még 40 évesen pelenkát cserélni majd. Nekem az rémálmom. Akkor már legyenek nagy, ügyes gyerekeim, és mi meg újra legyünk "mi", ketten. Most több energiám van, türelmesebb vagyok, érzem.

24

2020. aug. 2. 12:50
 20/34 anonim ***** válasza:
88%

"Tételezzük fel, hogy mindketten keresnek 250000-et, ebből 100000 az albérlet, plusz rezsi mondjuk 20000, még marad 380000"

Bukik ott, hogy az átlag nem keres 250-et. Max. bruttóban, ha hiszed, ha nem.

Pl: egy egyetemet végzett közalkalmazott keres bruttó 230-at illetménypótlékkal, azaz nettó hazavisz 150-et.

Rezsi max. nyáron 20, inkább átlag 40.

2*150-100-40=marad kajára egyebekre 160, el tudnak tenni max. 50-et, ha meghúzzák a derékszíjat. 50*12=600e/év Van 3 milliójuk 5 év alatt, amire max. 7 milliót adnak a bankok hitelre.

Irreális 5 év alatt kezdőfizetésből.

2020. aug. 2. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!