Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire rágörcsölés az ha...

Mennyire rágörcsölés az ha sokat böngészem a gyakorit?

Figyelt kérdés

Mióta babát szeretnék nagyon sokszor olvasgatom a teherbeesés kategóriát. Kinek hogyan sikerült vagy épp nem, imádok pozi teszteket nézni stb. Szeretnék mindent megtudni..

Nem vezetek hőt.

Nem ovu tesztelek.

De így sokat gondolok rá. Mielőtt nem terveztük a babát előtte is sokat gyakoriztam, csak akkor inkább az emberi tulajdonságok, párkapcsolati rovatokat néztem.

2020. júl. 26. 10:26
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem mindenki csinál ilyeneket. Vagy korán tesztel, vagy megáll és megnéz egy babakocsis anyukát, vagy itt lóg fórumon, a boltban megáll a gyerekruhák előtt, rákattint babás reklámokra, stb. Ha egy ilyen horderejű dolog előtt állsz, kizárt, hogy ne gondolj rá. A görcsölés nem tudom, mit takar, nyilván mindenkinek máshol van a normális határ, de szerintem normális, hogy itt vagy, és izgulsz és kíváncsi vagy. Az lenne a baj, ha egyáltalán nem foglalkoztatna a téma, "terhes lettem, na bumm". Meg kell élni az eseményeket :D
2020. júl. 26. 10:35
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem az hogy azzal foglalkozol, ami leköti a gondolataidat, az nem rágörcsölés. De szerintem az ovuteszt se, a hő követése, stb se, hiszen ezekkel elég jól nyomon lehet követni a ciklust. Az majd akkor kezdődik (szerintem) ha elkezdesz elvesztegetett hónapként gondolni az előző ciklusokda mert megjött, vagy ha abszolút nincs semmi más érdeklődésed, vagy peteéréskor ráugrasz a férjedre, de csak akkor,mert ha nincs peteérés akkor minek a szex... szóval szerintem nem vagy rágörcsölve.
2020. júl. 26. 10:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek a kettessel. Amikor már az életed minden egyes aspektusát a teherbeeséshez igazítod, amikor elkezdi a dolog kikezdeni a kapcsolatodat a pároddal, akkor van baj. Addig csak simán érdeklődsz, nincs abban semmi, vannak nagyon tanulságos (és számomra meddő pár női tagjaként reménykeltő) sztorik.
2020. júl. 26. 10:56
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Én nem Lh tesztelek,nem számolgatok,csak kb.ovukor együtt vagyunk de én is sokat olvasok itt a gyakori kérdéseken :)
2020. júl. 26. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ez a fórum valódi tájékozódásra ritkán alkalmas.Persze általánosságban sok mindent meg lehet tudni, de ha én tervezés és teherbeesés alatt többet olvasgattam volna itt, valószínűleg mindenféle félelmem alakult volna ki, ami az amúgy normális terhességi lelkivilágom rontotta volna.
2020. júl. 26. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ha más fontos teendőidet elhanyagolod, mert csak a teherbeeséssel vagy elfoglalva. És most nem is egy görbe szombatra gondolok, hanem ha napokig ez megy, vagy rendszeresen későn mész aludni, mert nem tudsz elszakadni a géptől.

Amíg élvezettel csinálod, és nem szorongással, nem az kötöz a gép elé, addig szerintem rendben van.

2020. júl. 26. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Pont így. Vagy mondjuk nem esel át a ló másik oldalára, hogy pl megkérdezed, hogy bevehetsz-e fájdalomcsillapítót a 6. dpon. 🙂
2020. júl. 26. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!