Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Havi átlagosan hány együttléte...

Havi átlagosan hány együttlétet jelent amikor babát terveztek?

Figyelt kérdés
Mi kifejezetten ovukor vagyunk együtt van hogy 1szer max 2szer,ahogy tudunk...
2020. júl. 23. 21:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
50%
Csak az a baj, hogy sokan csak azt hiszik, hogy az időzítés jó minden hónapban, közben nem, és csodálkoznak, miért nem sikerül.
2020. júl. 24. 09:30
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egy év után, kis gyógyszeres segítséggel jött a baba. Fél évig nem is figyeltük hogy mikor, akkor voltunk együtt, amikor jól esett. Ez mondjuk 2-3 naponta volt átlagban. Fél év sikertelenség után állami rendelésen annyit sikerült mondani a dokinak, hogy szeretkezzünk gyakrabban. (milyen gyakran?-2-3 naponta. Na, mondom ezzel ki vagyunk segítve, mert ez megvolt)

Ez után magán doki, vérvételek, nem megfelelő hormonszintek, ciklusmonitorozás, gyógyszer.

Itt már az orvos megmondta UH alapján hogy melyik napokon legyünk együtt, a hónap többi részében maradt a 2-3 naponta. A peteérés időszakában az orvos azt javasolta, hogy ne minden nap, hanem kétnaponta legyünk együtt.

2020. júl. 24. 10:50
 23/25 anonim ***** válasza:
#16, nem is rád gondoltam, hanem a hetesre és a nyolcasra. 😉
2020. júl. 24. 11:32
 24/25 sonar26 ***** válasza:
Amúgy tényleg annyira sok mindentől függhet! mi is 2. hónapja vagyunk rajta az ügyön.ebben a hónapban volt az hogy elviekben pont elotte-utana voltunk együtt persze a tobbi napokon is és sajnos ma reggelre megjött 😕 igaz nem 2 naponta de majd most augusztusban igyekszünk.Csak az a baj hogy annyi minden van és ez a direktbe szexeles nekünk sem megy zökkenőmentesen, pedig tudom hogy a sikeres fogantatás a legtöbb párnál így megy,hogy idozit esetleg ovu teszt stb...tudom 2 hónap meg semmi,csak az ember azt gondolj hogy szexel és elvileg pont jókor akkor tuti a siker😀 hat sajna nagyon nem!De nem feladni és persze ragörcsölni ami szerintem a nők 90%-a nem tud megtenni 🙂
2020. júl. 25. 07:42
 25/25 anonim ***** válasza:
Persze, a fogantatás nem olyan egyszerű. Van, akinek mázlija van, de amúgy 20-30% esély van egy egészséges párnál is csak, hogy sikerül. Ha találkozik minden időben, még akkor sem biztos, hogy sikerül beágyazódnia.
2020. júl. 25. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!