Alkalmazza itt valaki a megszakításos együttlétet?
Mennyi ideje alkalmazzátok és aki teherbe esett mellette az mennyi idő után?
Pusztán csak kíváncsi vagyok!
Igen. Kb 10 éve használjuk ezt a módszert.
Amikor úgy döntöttünk, hogy gyereket szeretnénk a második hónapban megfogantak az ikrek. Azóta eltelt nyolc év.
8béve nem védekezünk,csak megszakítással. Van egy 10 éves lányunk,azóta semmi. Simán együtt vagyunk félidőben is.
A férjem tipikus egypatronos,de azt nagyon sokáig tartogatja. Masodik nenet nincs,szerintem ezért nem csúszott még be. Kíváncsi leszek minden rendben van e,mert jövőre szeretnék teherbe esni. A lányunk egy második menetben fogant.
Tehát akkor ahogy itt olvasom az esetek nagyobb %-ában nem estetek így (sem) teherbe csak amikor már akartátok is?
Mi jelenleg lassan 2 és fél éve így ,,védekezünk,, és én sem estem teherbe. Az én férjem is egy menetes pasi :D Nekünk is volt már hogy ovu környékén voltunk együtt de nem történt ,,baj,,.
1 éve, de nálunk nem lenne probléma ha becsúszna a baba, örülnénk neki, de nem tervezzük még a kistesót.
Fogamzásgátlót nem szedhetek,óvszert utáljuk mindketten, spirál méhszájseb miatt nem lehet.
Szerintem ilyen helyzetbe nem probléma, mármint ha nem gond ha még is terhes lesz az illető, akkor probléma ez a védekezés ha azok alkalmazzák akik nem érettek se anyagilag se érzelmileg egy jövevényre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!