Alkalmazza itt valaki a megszakításos együttlétet?
Mennyi ideje alkalmazzátok és aki teherbe esett mellette az mennyi idő után?
Pusztán csak kíváncsi vagyok!
Itt a gyakorin a megszakításos közösülés a legbiztonságosabb fogamzásgátló módszer.
Mindenki csak gumi vagy tabletta mellett esik teherbe véletlenül. ;)
Tudod, ilyen kérdésekre azok soha nem válaszolnak, akiknek ilyen aktusból becsúszott a baba, és abortuszra mentek. Pedig az az évi 30-40 ezer abortusz valahogy csak összejön...
Szóval lehet, hogy a több ezer regisztrált felhasználó közül válaszolt ide 10. (És van, aki írta, hogy összejött!!) De rengeteg ember inkább kus.sol...
Az én példám: egyszer szexeltünk így, ráadásul a menstruáció utolsó napján. Így jött össze a második gyerek. ;)
Mi is alkalmaztuk, amikor nem lett volna baj, ha teherbe esem, de mióta megvan a két gyerkőc és nem szeretnénk többet én nem merem megkockáztatni.
Egyébként az, hogy itt mit írnak nem mérvadó, ahogy az utolsó írja. Én régen szépségszalonban dolgoztam, ott elmondanak dolgokat a nők, sokan voltak akik azt mondták így lettek terhesek, három csak egyszer csinálta így és mégis.
Én az első 4 barátommal csak így voltam együtt éveken át, többmenettel is. Soha nem volt gond, pedig majdnem minden nap együtt voltunk.
Aztán egy sráccal az első éjszakán összejött a gyerek, pedig el sem ment az együttlét alatt, csak utána, tehát biztos nem lehet, hogy nem vette észre.
Én amondó vagyok, hogy vagy a 2. menetnél történhet gond, ha nem ürült ki eléggé a pasi, vagy ha valakivel nagyon passzoltok egymáshoz. Annál a kapcsolatomnál éreztem először azt a bizonyos "kémiát", korábban nem gondoltam, hogy ilyen fokú vonzalom létezhet, hogy már az illata beindít, és jobban szeretem, ha nem parfüm és tusfürdőszaga van.
5évet sexeltünk így. Akkor jött a baba amikor akartuk.
De ha így akarsz nemi életet élni akkor a férfinak feltétlenül 110%san tudnia kell használni a mukiját. Ahhoz azért kell egy kor és tapasztalat. Fiatal férfi szerintem még nem tud, úgy bánni a fegyverével, nem tudja, az ingert úgy irányítani.
Én alapvetően úgy gondolom, akkor jön ez össze, ha mégsem sikerül pppppont idően kivenni. De olyat még nem hallottam, hogy ezt vki beismerte volna.
És ugye, hogy az lehetetlen? ;-)
16: én meg úgy gondolom, hogy akkor csúszik be a gyerek, ha itt a gyakorin tájékozódik, hogy milyen biztonságos a megszakítás, aztán inkább így, mint gumiban.
Írtam, hogy egyszer próbáltuk. Tudtuk, hogy mit kockáztatunk, örültünk a terhességgnek, de picit még vártunk volna.
Olyan időszakban, mikor elvileg nem vagyok termékeny. És elárulom, hogy percekkel előbb kivette. ;) És tádámm: besikerült.
A harmadik gyerekért bezzeg meg kellett dolgozni. ;)
Aki nem akar gyereket, és baj lenne, ha becsúszik, az védekezik.
Aki meg megszakítással közösül, az vegye tudomásul, hogy csak kicsivel csökken a teherbeesés lehetősége, de nem fogamzásgátló módszer. És a két csíkos tesztet látva nem sír, nem dühöng, legfőképpen meg nem rohan kapartatni. ;)
2 és fél évig tudtuk ezt a módot gond nélkül használni.
Aztán folyamatos rosszullét, 1 hétig nem bírtam felkelni. Nem jött meg a mensim, 1 hétre rá teszteltem, erős pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!