Havi átlagosan hány együttlétet jelent amikor babát terveztek?
Figyelt kérdés
Mi kifejezetten ovukor vagyunk együtt van hogy 1szer max 2szer,ahogy tudunk...2020. júl. 23. 21:18
1/25 anonim válasza:
Tudod, hogy biztosan mikor van az ovud? Amúgy ovu előtt 4-5 napig, és uvo utáni 2 napban kb jó lenne, ha együtt tudnátok lenni. De én úgy vagyok vele, hogy ha valaki nem tudja fixen az ovut, inkább egész hónapban legyenek együtt 2 naponta.
2/25 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom az ovu napját.uh.al néztük és fájdalom is volt
2020. júl. 23. 21:23
3/25 anonim válasza:
Akkor ahogy írtam, ovu előtt is legyetek mondjuk 2-3x 2 naponta egyutt, ovukor, és utána 2 napig is. Ha biztosra akartok menni. :)
4/25 A kérdező kommentje:
Most sajnos csak 1szer tudtunk együtt lenni(de jókor),ezért érdekelne hogy masoknál ahol hamar jön a baba ott sokkal több alkalomból sikerül?!
2020. júl. 23. 21:29
5/25 anonim válasza:
Sajnos az az 1 alkalom elég kevés. Nézz utána kicsit, mi mindennek kell passzolnia ahhoz, hogy megfoganjon az a kis élet.
Nekünk 3. hónapban fogant, de mi sűrűn együtt voltunk egész hónapban, konkrétan nem is tudom, melyik alkalomból fogant.
6/25 anonim válasza:
Én nem tudnék így élni. Az elmúlt 20 évben voltak időszakok, amikor heti 8 szex volt, de olyanok is, amikor örültünk a heti 1-nek. (A szülések utáni 6 heteket nem számolom most bele). De hogy parancsra, mert aznap vagy azon a héten éppen kell... a gondolattól is kiráz a hideg. Szeressétek és élvezzétek egymást akkor és ott, amikor és ahol jól esik. A gyermekáldás pedig jönni fog, ha itt lesz az ideje. Nekünk 4-ből 3 elsőre összejött, az egyikre pedig 6 évet vártunk.
7/25 anonim válasza:
Egyetértek utolsóval.. Mi is tök véletlen voltunk együtt ovu közelében, s elsőre összejött. Persze kellett a szerencse is, de én sem tudnék parancs szóra együtt lenni vagy nem is tudom hogy működne ez. Sokszor elterveztük, hogy na majd ma lesz ez-az, kb akkor sosem lett semmi mindenféle okok miatt... bezzeg ha nem terveztük be..:D
8/25 anonim válasza:
Én akkor szexelek amikor én akarok nem akkor amikor a naptár mondja. A férfiak nem unnak bele abba amit művelnek a "mindenárongyereket" nők??
9/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretjük egymást de mindkettőnket kielégít a sexuális életünk,a havi pár alkalommal :)
Csak ugye családtervezéshez ez nem ideális,ezért kell úgymond időzíteni,nincs ezzel semmi baj szerintünk.
Mindig csodálkozom azon amikor valaki gyerek,háztartás,munka mellett képes akár heti 8szor sexelni...sajnos a valóság nem ez...kolleganőim általában örülnek a havonta 1nek de van olyan is aki a 6havonta 1 alkalomnak...
2020. júl. 23. 22:03
10/25 anonim válasza:
És a valóságot csak a kolléganőid teszik ki? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!