Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Időn túl erősödő teszt?

Időn túl erősödő teszt?

Figyelt kérdés

Beállok a sorba a hülyeség terén...

Kb 10-11. dpo-n lehetek, sajnos csak a tapasztalataimra alapozom, mert két hónapja nem lh tesztelek.

25-ös Gabriell teszt tegnap előtt időn túl nagyon nagyon halvány kétcsíkos lett. Másnap ismételtem, ha már két darabos, azon is időn túl, bár egyértelműen erősebb kétcsíkos lett. Csupán ez furcsa, meg az, hogy voltam már terhes, van már gyermekem, tudom milyen tüneteim voltak és most ugyan azok vannak jelen, sőt túl vagyok egy kémiain is.

Terhességemet is hamar mutatták a tesztek 11.dp-on facell már pozi volt, illetve kémiainál is (itt gyakorin is mindenki halvány pozinak látta a teszteket)

Mivel olvasgattam már, hogy volt akinek időn túl lett pozi tesztből baba, ezért agyalok csak rajta, hogy tényleg van ilyen? Millió teszten vagyok túl, idő után soha nem csíkosodott egy teszt sem, még a gabriell sem.

Olyanok válaszára vagyok kiváncsi, akiknek így végül terhesség lett. Mikor lett először időn belül pozi a teszt?

Tudom, hogy időn túl nem értékelhetőek, és fals eredményt adnak, csak azért mertem írni, mert a másnapi teszten látványosabb a csík. Képet nem rakok fel, mert tudom, negatívnak minősülnek.

És tényleg csak az érdekelne, akinek hasonló tesztelésekből végül terhesség lett. Bár egyértelműen több olyan storyt olvastam amiből végül nem lett baba, de egyik sem írt erősödő csíkról.

Nyilván még bármi lehet amíg nem jön meg.

2020. júl. 22. 08:08
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Szia.

Bocsi,hogy ide pofátlankodom,de nálam is ugyan ez van.

Terhességi tünetek,időntúli halvány második csík.

Sok tesztet csináltam már van már gyerekem,de amikor negatív volt semmi halvány csík se volt rajta,időn túl se.

Bizakodom és drukkolok neked is.🤞

2020. júl. 22. 17:05
 22/37 anonim ***** válasza:
21es megmutatod a tesztet?? Ha nem baj persze?!
2020. júl. 22. 23:47
 23/37 anonim ***** válasza:
Kérdező ha tesztelsz tedd fel majd..
2020. júl. 23. 07:09
 24/37 A kérdező kommentje:

21-es neked is sok sikert :)

23-as Sziszkaanya vagy holnap vagy holnapután tesztelek, attól függően, hogy ma eljutok e tesztért. :) Hátha lesz időn belül eredmény :D H ameg nem akkro várom a havit :) Fene vigye megfogadtam csinálgatom az LH tesztet, mert akkor legalább tudom mikorra nem várom.. Ilyenkor hatalmas kérdőjel :D Szülés óta szépen ingázott 28-33 nap között a ciklusom, majd mostanában megnyúlt 34 napos is volt meg 38-40 (ekkor pl nem volt ovum). Mostani ciklusban volt ebben biztos vagyok, csak napra pontosan nem tudom. Izgi, a cickó este elkezdtek fájni, olyan majdnem ne érj hozzá stílusban. Persze lehet mensi előjel is, de rám pl nem jellemző. Bár terhesen se fájt, szóval ez sem irányadó :D

Na de jelentkezem amint csináltam új tesztet.

2020. júl. 23. 07:18
 25/37 anonim ***** válasza:
Rendben kérdező.. Szorítok neked
2020. júl. 23. 09:24
 26/37 anonim ***** válasza:

21-es vagyok.

Köszönöm aranyos vagy,sajnos már kidobtam így nem tudom megmutatni.

Nekem is ingázik szülés óta a ciklusom,így pontosan nem tudom melyik nap kéne tesztelnem,de majd 2-3 nap múlva ellövök még egy tesztet.

Majd jelentkezz 🙂

Drukkolok🤞

2020. júl. 23. 09:27
 27/37 A kérdező kommentje:

Hm... szerintem mensi lesz.. ma rámtört a mindent megennék és egész nap ennék érzés... ez nekem mensi előtt 1-2 nappal szinte mindig jelentkezik, a baromi sok vízivással együtt...

Azért veszek egy tesztet holnap, és ha nem jön meg vasárnap reggel ellövöm.

Sajnos van egy két tipikus tünetem mensi előtt ami mindig egyértelmű, ez pont az :D

2020. júl. 23. 14:50
 28/37 anonim ***** válasza:
Nálam a rettentő szomjúság babát jelzett.
2020. júl. 23. 14:53
 29/37 A kérdező kommentje:

Igen annó nálam is viszont enni pl nem tudtam... éhes voltam és mellé émelyegtem 11.dpo-tól. Megfőztem a kaját és egy falatot sem tudtam enni, mert fúj volt XD Inni viszont pfff szerintem soha nem ittam annyit, amúgy is rossz ivó vagyok, csoda, ha 1 liter megvan... na terhesen a 4 is megvolt XD

Bár hozzáteszem voltam korábban is terhes, sajnos missed ab lett a vége... akkor pl se pms se semmilyen tünetem nem volt, csak eszembe jutott, hogy oops már 6 napja késik.

Ez alapján kötve hiszem, hogy hasonló lesz a következő terhességem az előzőekhez képest :D

2020. júl. 23. 14:59
 30/37 A kérdező kommentje:

Mai facell tesztem egyértelmű negatív, 13 nappal vagyok a lehetséges aktus után, tehát, ha lehetne is baba, akkor 11-12. dpo-n vagyok, első gyermekemmel délután 11-dpon egyértelmű halványka lett a facell, és kémiainál is 11.dpo-n

Szóval valóban fals csíkocska volt időn túl :) Mensi még nem jött meg, igazából akár még bármi is lehet, de minden esetre negatív a dolog most .

Valaki tesztelt még mostanság? Sok sikert mindenkinek :)

2020. júl. 24. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!