Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Időn túl erősödő teszt?

Időn túl erősödő teszt?

Figyelt kérdés

Beállok a sorba a hülyeség terén...

Kb 10-11. dpo-n lehetek, sajnos csak a tapasztalataimra alapozom, mert két hónapja nem lh tesztelek.

25-ös Gabriell teszt tegnap előtt időn túl nagyon nagyon halvány kétcsíkos lett. Másnap ismételtem, ha már két darabos, azon is időn túl, bár egyértelműen erősebb kétcsíkos lett. Csupán ez furcsa, meg az, hogy voltam már terhes, van már gyermekem, tudom milyen tüneteim voltak és most ugyan azok vannak jelen, sőt túl vagyok egy kémiain is.

Terhességemet is hamar mutatták a tesztek 11.dp-on facell már pozi volt, illetve kémiainál is (itt gyakorin is mindenki halvány pozinak látta a teszteket)

Mivel olvasgattam már, hogy volt akinek időn túl lett pozi tesztből baba, ezért agyalok csak rajta, hogy tényleg van ilyen? Millió teszten vagyok túl, idő után soha nem csíkosodott egy teszt sem, még a gabriell sem.

Olyanok válaszára vagyok kiváncsi, akiknek így végül terhesség lett. Mikor lett először időn belül pozi a teszt?

Tudom, hogy időn túl nem értékelhetőek, és fals eredményt adnak, csak azért mertem írni, mert a másnapi teszten látványosabb a csík. Képet nem rakok fel, mert tudom, negatívnak minősülnek.

És tényleg csak az érdekelne, akinek hasonló tesztelésekből végül terhesség lett. Bár egyértelműen több olyan storyt olvastam amiből végül nem lett baba, de egyik sem írt erősödő csíkról.

Nyilván még bármi lehet amíg nem jön meg.

2020. júl. 22. 08:08
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
56%
Időn túl nem nézegetünk tesztet!
2020. júl. 22. 09:45
 12/37 anonim ***** válasza:
Egy facellet ellőnék 😄
2020. júl. 22. 11:11
 13/37 A kérdező kommentje:

11-es igen tudom, sajnos régi berögzült szokás, hosszú évek alatt reménykedtem mindenben, tényleg egész nap nézegettem XD Persze sose volt rajta semmi :D

2 napot várok aztán ismét tesztelek.

2020. júl. 22. 11:16
 14/37 anonim ***** válasza:
Mennyire időn túli? Én bizakodnék, hiszen szines a csík rajta. Ha időn túli akkor is csak a hcg tudja elszinezni. Kívánom a legjobbakat és varjuk a fejleményeket 🙂
2020. júl. 22. 12:41
 15/37 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom mennyire, de bőven időn túl néztem meg mindkettőt, mivel 5 perc után nem igen láttam semmit. Mindneképp megírom, akár pozitív lesz akár negatív a végeredmény, ha más nem tanulság másoknak :)

Ahogy fentebb, korábban írtam, hogy sok időn túli pozi tesztről olvastam , és ugyan több story is van, hogy baba lett belőle, de sokkal több az amikor végül nem volt baba.

Én, ha őszinte akarok magamhoz lenni nem bizakodom, mert fogalmam sincs mikor lehetett végül ovum illetve, hogy mikorra nem várom. Mostanában nagyon kitolódott a ciklusom és pl az elmúlt fél évben két ovu mentes ciklusom is lett.. nem is tudunk mindig együtt lenni a rossz alvó kicsink miatt, pláne nem jó időben :D De most nagyon úgy éreztem, hogy talán elkaptuk. Na de hiába is szaporítom a szót, majd az idő eldönti :D

Csak baromi fura, hogy mitől lesznek idő után pozitív tesztjei az embereknek, mert igen a reagens helye, de az fehér, ha meg száradási akkor szürke, azt még érti az ember, de mikor színe is van... hát na :D És ne gondoljuk túl :)

2020. júl. 22. 12:51
 16/37 anonim ***** válasza:

Nekem volt időn túl ilyen csikos ez a teszt , de nem voltam terhes :(

Neked nagyon drukkolok

2020. júl. 22. 13:42
 17/37 anonim ***** válasza:

Én múlt héten jártam így a Preficatorral, ami elvileg 10-es..

Full hőmező volt! Órák múlva pedig volt rajta egy halvány csík, ami szinte csak fényben látszott. De eddig szellem csíkom sosem volt, plusz ez a második rózsaszín volt. Másnap ugyanígy jártam a One szép 10-essel, csak erősebb volt a csík. Ugyanezen a napon délutáni facellelen már időn belül kijött a 2 csík.

2020. júl. 22. 14:05
 18/37 anonim ***** válasza:
Ja! Azóta 25-ös full erős teszem is van. És remélem baba lesz belőle. Vagyis, hogy minden rendben lesz. Drukkolok!
2020. júl. 22. 14:07
 19/37 anonim ***** válasza:
Nekem 15éve a gabriel teszt volt ugyan ilyen és terhes voltam a fiammal.. Ismételtem és a vizeletbe mártos teszt másnap lett halvány pozitív.. Csinálj egy másikat facelle pl és ird meg mi volt.. Színes a 2.csík de ha ismételsz és erősebb v ugyan ilyen akkor baba van.. Szorítok neked
2020. júl. 22. 14:40
 20/37 A kérdező kommentje:

Gratulálok :)

Köszönöm a drukkot, bár nem adok sok esélyt a dolognak. De sose tudni :D

2020. júl. 22. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!