7-8 nap késés de erősödő teszt?
Sziasztok!
3 napja teszteltem reggel Predictor Early teszttel, ami egyértelmű pozi lett. Másnap reggel éppen észrevehetően erősebb, ma délutánra egyforma a két vonal.
Ez normális üteme a hcg termelődésének? Nem baj, ha 7-8 napnál csak itt tartok?
A teszt csak a hcg jelenlétét mutatja ki, mennyiségi meghatározásra nem alkalmas.
Ez esetben, keress fel egy magánlabort és kérj vérvizsgálatot.
Pont a magánorvos mondta, hogy figyeljem az erősödést mert alkalmas rá, csak ne menjek pisilni 2-3 órán át.
De köszönöm a választ, lesz majd az is, holnap megyek személyes konzultációra :)
Én max úgy nézném, hogy ugyanolyan fajta, és reggelente csak. De az sem teljesen mervado, mert lehet, hogy nem ugyanannyit ittál, stb.
Illetve egy bizonyos terhességi idő után semmi értelme, 8 hetesen csináltam, egyértelműen pozi volt, de nem volt erősebb a kontrollnal. De a baba biztosan rendben volt, aznap voltam uhon.
Keress másik orvost... jézus isten xD
Az egy dolog, hogy van erősödés, de nem feltétlen lesz, pl nekem nem volt egyforma csíkom két hét késés után sem. Annyi minden befolyásolja a vizeletbe kerülő mennyiséget. Pont arra jó a teszt, hogy lásd terhes vagy e illetve az első héten, hogy erősödik e.
De arra nem jó, hogy biztosat mondjon, hogy jó ütemben emelkedik e a hcg.
Van aki erős két csíkos teszt mellett is elvetél korán, mert nem fejlődik a terhesség.
Alapvetően bőven elég késéskor ellőni egy tesztet, meg rá két napra, és ha volt erősödés, két hét múlvára időpontot kérni az első uh-ra.
Nekem 6 nap késésnél erősebb volt a teszt csík mint a kontroll csík (akkor tűnt fel, hogy nem jött meg, mert eszembe se jutott, hogy már ideje lenne ) Ikreket vártam, de az első uh után kb 2 nappal már megállt a fejlődésük... persze még 3 hétig vidáman éltem életem majd jött az uh..
Szóval a hcg teszt erőssége lópikulát sem jelent. Egy babával meg nem lett erős két csíkom, még is lassan 3 éves :D
Ne parázd túl. Légy pozitív, hagyd a csudába a tesztelést. Meleg van, többet iszol alapból más lesz az erősség.
Nagyon jó egészséget kívánok :)
Felteszem miről beszélek :) Ma egyszerre jelent meg a két csík már, sötétebb is lett ennél időn belül.
A számok, hogy elvileg mióta késik
Most nem elkeseríteni akarlak, mert kívánom, hogy gyönyörű, egészséges babával légy várandós.
De, mikor nekem kémiai terhességem volt, ugyanígy néztek ki a tesztjeim.
Reggel, még azonnali pozitív eredmény. Éjszaka elkezdtem vérezni, másnap délután üres volt a teszt.
Ezt, csak azért írom, hogy a csík vastagsága, erőssége szinte semmire nem garancia. Csak annyit mutat, hogy van a szervezetben hcg vagy nincs.
Biztosat, vérvizsgálat, illetve ultrahang mutat.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!