Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7-8 nap késés de erősödő teszt?

7-8 nap késés de erősödő teszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 napja teszteltem reggel Predictor Early teszttel, ami egyértelmű pozi lett. Másnap reggel éppen észrevehetően erősebb, ma délutánra egyforma a két vonal.

Ez normális üteme a hcg termelődésének? Nem baj, ha 7-8 napnál csak itt tartok?

2020. júl. 6. 14:37
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

A teszt csak a hcg jelenlétét mutatja ki, mennyiségi meghatározásra nem alkalmas.

Ez esetben, keress fel egy magánlabort és kérj vérvizsgálatot.

2020. júl. 6. 14:41
 2/10 A kérdező kommentje:

Pont a magánorvos mondta, hogy figyeljem az erősödést mert alkalmas rá, csak ne menjek pisilni 2-3 órán át.

De köszönöm a választ, lesz majd az is, holnap megyek személyes konzultációra :)

2020. júl. 6. 14:54
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Én max úgy nézném, hogy ugyanolyan fajta, és reggelente csak. De az sem teljesen mervado, mert lehet, hogy nem ugyanannyit ittál, stb.

Illetve egy bizonyos terhességi idő után semmi értelme, 8 hetesen csináltam, egyértelműen pozi volt, de nem volt erősebb a kontrollnal. De a baba biztosan rendben volt, aznap voltam uhon.

2020. júl. 6. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Keress másik orvost... jézus isten xD

Az egy dolog, hogy van erősödés, de nem feltétlen lesz, pl nekem nem volt egyforma csíkom két hét késés után sem. Annyi minden befolyásolja a vizeletbe kerülő mennyiséget. Pont arra jó a teszt, hogy lásd terhes vagy e illetve az első héten, hogy erősödik e.

De arra nem jó, hogy biztosat mondjon, hogy jó ütemben emelkedik e a hcg.

Van aki erős két csíkos teszt mellett is elvetél korán, mert nem fejlődik a terhesség.

Alapvetően bőven elég késéskor ellőni egy tesztet, meg rá két napra, és ha volt erősödés, két hét múlvára időpontot kérni az első uh-ra.

Nekem 6 nap késésnél erősebb volt a teszt csík mint a kontroll csík (akkor tűnt fel, hogy nem jött meg, mert eszembe se jutott, hogy már ideje lenne ) Ikreket vártam, de az első uh után kb 2 nappal már megállt a fejlődésük... persze még 3 hétig vidáman éltem életem majd jött az uh..

Szóval a hcg teszt erőssége lópikulát sem jelent. Egy babával meg nem lett erős két csíkom, még is lassan 3 éves :D

Ne parázd túl. Légy pozitív, hagyd a csudába a tesztelést. Meleg van, többet iszol alapból más lesz az erősség.

Nagyon jó egészséget kívánok :)

2020. júl. 6. 17:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nagyon köszönöm a megnnyugtató szavakat :) Missed ab után stresszelek én is :)
2020. júl. 6. 17:54
 6/10 A kérdező kommentje:

[link]

Felteszem miről beszélek :) Ma egyszerre jelent meg a két csík már, sötétebb is lett ennél időn belül.

A számok, hogy elvileg mióta késik

2020. júl. 6. 19:01
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Most nem elkeseríteni akarlak, mert kívánom, hogy gyönyörű, egészséges babával légy várandós.

De, mikor nekem kémiai terhességem volt, ugyanígy néztek ki a tesztjeim.

Reggel, még azonnali pozitív eredmény. Éjszaka elkezdtem vérezni, másnap délután üres volt a teszt.

Ezt, csak azért írom, hogy a csík vastagsága, erőssége szinte semmire nem garancia. Csak annyit mutat, hogy van a szervezetben hcg vagy nincs.

Biztosat, vérvizsgálat, illetve ultrahang mutat.

Sok sikert!

2020. júl. 6. 19:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Volt már kémiaim, nekem akkor nagyon halvány volt és nem erősödött.
2020. júl. 6. 19:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérdező mi lett végül??
2020. júl. 27. 11:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Később fogant, UH szerint 6-7hetes :)
2020. júl. 27. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!