Három egyre erősödő teszt után egy gyengébb ugyanabból bajt jelent?
Ez a kérdés is én voltam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
30-33 napos ciklus mellett korai pé-m lehetett, 12-13 nappal az együttlét után teszteltem egy pozitívat facelle mártogatóssal. Rá két napra szintén, az erősebb volt, majd rá két napra vizeletsugaras facelle még erősebb, majdnem egyforma a két csík. Ma nem kéne megjönnie, ha 30 napos volt a ciklus, és a mai reggelen a vizeletsugaras gyengébb pozitív, mint az előző.
Baj lehet?
Ne agyalj! Hagyd abba a tesztelést, egyértelmű pozitívak a tesztjeid. Az hogy mennyi hcg választódik ki a vizeletben nagyon sok dologtól függ.
Hetek az utolsó menzesztől számolva hCG szint (mIU/ml)
3 5 - 50
4 3 - 426
5 19 - 7,340
6 1,080 - 56,500
7-8 7,650 - 229,000
9-12 25,700 - 288, 000
13-16 13,300 - 254,000
17-24 4,060 - 165,400
25-40 3,640 - 117,000
Amint látod a hcg szint elég tág határok között mozog és teljesen normális. Van akinek sosem lesz erős a tesztje mégis egészséges gyermeke születik. Nekem 6 hét 5 naposan is csak fele olyan erős volt a teszt csík mint a kontroll, mégis egészséges kisfiam született.
Tessék megnyugodni és nem idegeskedni!
Bocsi, nem egészen jól másolta be a táblázatot:
Igazából két napja nem akartam tesztelni már, csak férjem kíváncsi volt a vizeletsugaras tesztre is, ami olyan szép erős lett! Pedig alapvetően meg akartam várni a nemvártat.
Egyébként özönlenek a tüneteim, tiszta közhely. :D
Fáradékonyság, mellérzékenység, émelygés, hányinger...
Majdnem egy hónap múlva megyek dokihoz, és addig meg fogok őrülni. :(
Köszönöm egyébként a válaszodat, remélem, hogy igazad van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!