Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Picit gyengébb, rövidebb...

Picit gyengébb, rövidebb mensi után + teszt. Most akkor mi lehet? (kép lent)

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 23. 15:21
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Mensi előtti napon a teszt teljesen - volt.
2010. febr. 23. 15:22
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez viszont teljesen pozitív!

A gyengébb, rövidebb mensi miatt csináltál mégegy tesztet?

Én mindenképp elmennék orvoshoz, mert szerintem Baba van a dologban.

35 hetes kismama

2010. febr. 23. 15:24
 3/16 A kérdező kommentje:
Igazából nem is tudom, miért csináltam, de nem volt hiába. Attól félek, valami gond lehet, hogy csak ilyen későn kezdett emelkedni a hcg. És ez a vérzés sem biztos, h normális volt :S Köszi a választ.
2010. febr. 23. 15:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez biztos, hogy +.:-))) Valakinek, csak lassabban termelődik hcg, ez még szerintem nem jelent rosszat. A vérzés miatt viszont tényleg doki kéne. (azért ne

ijedj meg, ez sem jelent feltétlenül vetélést)

Szúrkolok, hogy minden rendben menjen!!!

2010. febr. 23. 15:48
 5/16 anonim ***** válasza:
szerintem megjött mert még nem volt elég hcg-d gondolom közvetlen a mensi elött vagy után ágyazódott be. szerintem a vérzés a havid volt. ha nem vérzel már én várnék egy hetet és csinálnék még egy tesztet ha az is pozitív mehetsz a dokihoz. de szerintem csak késöbb volt a beágyazódás.
2010. febr. 23. 15:57
 6/16 A kérdező kommentje:
Csak 4 napos volt a vérzés, most már nem vérzek. Köszi nektek is, h írtatok.
2010. febr. 23. 16:03
 7/16 anonim ***** válasza:

Hú ez nagyon pozitív! :) Az én véleményem az, hogy minél előbb irány a doki, csinál egy uh-t és talán akkor már többet fogsz tudni. Nem érdemes várni még napokat egy következő tesztig.

Remélem minden a legnagyobb rendben lesz!

16 h km

2010. febr. 23. 18:40
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszi, holnap megyek dokihoz és akkor talán kiderül, h mi a helyzet. Uh-n nem hiszem, h még látna valamit , ahhoz korai, de hátha..
2010. febr. 24. 10:16
 9/16 anonim ***** válasza:
Na mi volt a doki bácsinál?
2010. febr. 26. 20:35
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem látott semmit. Se méhen belül, se kívül. Valahol pedig nő az a baba :S
2010. febr. 27. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!