Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Három egyre erősödő teszt...

Három egyre erősödő teszt után egy gyengébb ugyanabból bajt jelent?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés is én voltam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

30-33 napos ciklus mellett korai pé-m lehetett, 12-13 nappal az együttlét után teszteltem egy pozitívat facelle mártogatóssal. Rá két napra szintén, az erősebb volt, majd rá két napra vizeletsugaras facelle még erősebb, majdnem egyforma a két csík. Ma nem kéne megjönnie, ha 30 napos volt a ciklus, és a mai reggelen a vizeletsugaras gyengébb pozitív, mint az előző.

Baj lehet?

2016. júl. 9. 07:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatást! :) Neked meg jó babavárást! :)
2016. júl. 9. 08:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem mindeggyik tökèletes pozitiv;)nyugodj meg ès legközelebb majd 1 hèt mulva tesztelj ha ennyire aggodsz.
2016. júl. 9. 13:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igyekszem nyugodt lenni. :) De ezek a mindjárt megjön érzések nagyon ijesztőek, pedig tudom, hogy normális... :D De közben már én se nagyon látom a különbséget szabad szemmel a két teszt közt, plusz gondolom az is számít, mennyit ittam előtte... :)
2016. júl. 9. 13:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Az rengeteget számít, hogy mennyit ittál, hiszen más lesz a vizelet koncentrátuma több bevitt folyadék esetén. A "mindjárt megjön" érzés meg nagyon tipikus terhességi tünet.

Amúgy meg, az hogy időn túl erősödött be, nem számít, az számít, ha időn túl jön ki a második csík. De mivel neked az időn belül megjelent, biztos, hogy van elegendő hcg a szervezetedben, úgyhogy nyugalom, minden rendben lesz!

2016. júl. 9. 20:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is! Tele vagyok tünetekkel már az első teszt másnapja óta, ezt is biztatónak veszem. :) Most már sokkal nyugodtabb vagyok, sétáltam is egyet. Köszönöm a biztatásokat! :)
2016. júl. 9. 20:22
 16/16 Pimaszulsuttogó ***** válasza:
Egyértelmű pozitív, gratulálok! Ne méregess, amíg tüneteid érzed addig gond nincs mert azt a HCG okozza!
2016. júl. 11. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!