Három egyre erősödő teszt után egy gyengébb ugyanabból bajt jelent?
Ez a kérdés is én voltam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
30-33 napos ciklus mellett korai pé-m lehetett, 12-13 nappal az együttlét után teszteltem egy pozitívat facelle mártogatóssal. Rá két napra szintén, az erősebb volt, majd rá két napra vizeletsugaras facelle még erősebb, majdnem egyforma a két csík. Ma nem kéne megjönnie, ha 30 napos volt a ciklus, és a mai reggelen a vizeletsugaras gyengébb pozitív, mint az előző.
Baj lehet?
Az rengeteget számít, hogy mennyit ittál, hiszen más lesz a vizelet koncentrátuma több bevitt folyadék esetén. A "mindjárt megjön" érzés meg nagyon tipikus terhességi tünet.
Amúgy meg, az hogy időn túl erősödött be, nem számít, az számít, ha időn túl jön ki a második csík. De mivel neked az időn belül megjelent, biztos, hogy van elegendő hcg a szervezetedben, úgyhogy nyugalom, minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!