Ciszta okozhat emelkedő hcg szintet, jelen esetben napról napra lassan de halvanyról erősödő pozi teszt alapján?
Van olyan ciszta ami termel hcgt de annál más tünetek is vannak, szabályosan szrul vagy közben, illetve nem termel elvileg annyit hogy teszt is mutassa, csak vérből látszik hogy valami baj van.
Terhes nem lehetsz vagy miért kérdezed?
Csinaltam egy csomó tesztet, több fajtát is, kedd reggeltől- mai napig. 10.tesztel kezdtem halvanybol pentekrere erős 10, halvány 25 lett.
Ma erősebb 25.teszt jött ki még holnap csinálok clearblut.
Szerintetek ez is lehet ciszta miatt?
Fajni ugy nem fáj semmim. De volt jobb oldalon egy cisztám.es most nem tudom az okozzavagy végre baba. 😔
És előbb gyanakszom cisztára, mint gyerekre?? 🤭🤭
Figyu, akár fogadás is kötnék rá, hogy nem ciszta miatt pozitív a teszted. A jövőre nézve pedig vértezd fel magad némi önbizalommal és tudással!
Hát mi örülnénk a legjobban ha baba lenne, pokol amin keresztül mentünk az elmúlt évben.😔
Mostanában meg mindig talált egy cisztát a dokim most is volt peteérés figyelés, es volt egy 2,9 cisztám, azért bizonytalanodtam el. Ezért kérdeztem rá hataha van tapasztalat ezzel kapcsolatban valakinek.
De köszönöm mindenkinek a biztató szavakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!