Ha babát szeretnénk párommal és 3 hete szeretkeztünk de ma megjött a vérzésem akkor nem jött össze?

20/20
Akivel nem történik ilyen,az nem hisz benne mert azt hiszi,hogy csak kreálmány,kitalált dolog ami itt a gyakorin lehetséges amúgy a való életben nem,de elmondom,hogy lehetséges és több orvos is igazat adot e-téren,kevés nőnek van,de lehetséges.
Sajnálom,hogy méhen kívüli volt,szerencsére nekem és nővéremnek is megszületett a gyermek,egészségesen.
Kívánom a leghobbakat!

Ez amúgy butaság... mármint azt hinni, hogy valaki hazudik. Nyilván vannak ilyen emberek, lehet akár genetikai oka is. De alapvetően nem normális jelenség, és baromi ritka.
Azért valljuk be egy épeszű ember mensi után nem babára gondol. Mert az a normális, hogy megjön a mensi, nincs terhesség.
Az más kérdés, hogy létezik mensi ellenére terhesség, bár ugye akkor az már nem is menstruáció, hanem valamilyen vérzés. De ez tényleg olyan baromi ritka...és én személy szerint ijesztőnek találom, hogy a mai nők manapság már vérzéskor is babára gondolnak, meg összekenik őket lent és már attól is terhesnek gondolják magukat, meg két nappal szex után már terhes tüneteket találnak magukon... és bocsánat, de mit várunk a mai fiataloktól?(beszélek itt 30évesen) Buták, mert erre nincs más szó. Elég csak itt olvasgatni... És ilyen szülők lesznek ... már most mindenki szidja a fiatalokat (persze azok szidják őket, akik felnevelték ezt a korosztályt. Kicsit vicces végiggondolva) Milyen lesz a következő generáció? Mindenki baromi türelmetlen, mindenki azt gondolja ő is az 1%-ba fog beleesni. Nekem rémisztő, hogy ilyen anyukák lesznek. De lehet csak rosszul látom.

23/23
Igen amikor megjott akkor azt hittem en is hogy nincs baba,hanem normalisan megjott,ugyan annyi nap volt igy 2 honapug eszembe se volt hogy talan terhes lehetek.
Igen sajnos olvasgattam en is itt a gyk-n olyan sok a tudatlan butasagot kerdezo fiatal,pl:esemeny utan,megjott attol meg terhes lehetek? Vagy spermas ujjal hozzanyult a vaginamhoz,terhes lehetek.
Rafroccsent egy kis sperma a puncimhoz,terhes lehetek?
Es meg egy millio ilyen kerdes..nem tudom hogy mai fiatalok hogyan nonek fel hogy ilyen sok mindent nem tudnak,de szexelni azt nagyon is.
Nem tudom mi lesz veluk..
Teljesen egyetertek veled 23-as.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!