Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azokhoz lenne kérdésem akik...

Azokhoz lenne kérdésem akik profik már az ovu tesztek használatába. Tudnátok segíteni ?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 7.dponál, neten azt írják ha csökkenni kezd az lh szint a szervezetbe akkor valószínűleg nem sikerült a teherbeesés. Nekem így néz ki… [link]

Akkor ez most jót jelent :)? Ha az előző ciklusom napjaival számolok március 12re nem várom…tudom még 9 nap az sok idő de ezalatt is fogom követni, tovább tesztelek, de ha marad ezen a szinten akkor az jó lehet ?

ma 12:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hol a jó Istenben olvastad ezt a baromságot?🤦🏽‍♀️ Ovu után lecsökken egészséges nőknél, ha van terhesség, ha nincs.
ma 12:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem csökkent le:( akkor valami baj lehet ?
ma 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hányas a teszt? Lehet neked nem ez kellene.

Ha 20as, legközelebb próbáld ki a 25öst, ha 10es, az a gond, próbálj 20ast

ma 12:19
 4/9 A kérdező kommentje:
25-ős érzékenységűek, múltkor tanácsolták hogy van a neten belőle 40db-os hcg tesztekkel. Ár arány értékbe ez volt a legjobb. De akkor váltok 20-asra
ma 12:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez szinte kizárt hogy 25ös legyen, hiszen akkor a 17nek meg sem kéne kottyannia neki.

Nézz rá a csomagra vagy a rendejési értesítődre.

Ez alapján a 20as jó lenne.

ma 12:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Pedig ezt rendeltem [link]

Ott meg írja is, hogy 25ös

ma 12:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Tökmindegy amúgy, 20 felett következik be az ovu, olyan meg csak 1 volt.

A 17, meg a többi már nyilvánvalóan nem pozitív, csak elég erősnek látszik.

Nem is szokás végig tesztelni a ciklust, volt egy 20 feletti, ami után negatív lett, tudod, mikor volt az lh csúcs, innen már csak összezavar.

Neked is lement az lh szinted, és ha megtörtént a fogantatás, akkor majd ha a zigota beágyazódik a méhnyálkahártyádba, akkor elkezd hcg hormon termelődni, az lh-val tök felesleges szórakozni, látod, most is relatív magas pedig 3dpo-n 100, hogy nem vagy terhes.

Ez nem jelent se jót, se rosszat, ezzel ne áltasd magad.

Megvolt az lh csúcs, kész, ha voltatok együtt, mindent megtettetek, a többi már a csillagok állásán múlik.

(a lehető legnagyobb jószándékkal írom, mert belehülyülsz, ha neadjaég, fél -1 év is lesz, mire sikerül.)

ma 13:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod utolsó! :) most már csak türelem játék.
ma 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem egyik teszt se volt pozitív, de közben mindegyik nagyon erős.

Ovu után el kellene halványodnia (leesnie az LH szintnek). Azért szokták az LH tesztet "jós tesztként" használni, mert az LH és hcg hormon nagyon hasonló, így az ovulációs tesztek reagálnak a hcg-re is, így terhesség esetén pozitívak lesznek. De akkor sem az LH szint magas, hanem a hcg, az meg csak 8-9.dpo környékén kezd termelődni.

Hormon laborod volt már? Nincs véletlenül pcos-ed? (3. napon magasabb LH mint FSH?)

Lehet érdemes lenne 20-as érzékenységűt kipróbálni, azzal megnézni, hogy csak egy-két napig pozitív, vagy folyamatosan. Ha folyamatosan akkor valami probléma van.

ma 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!