Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február 15én voltunk együtt a...

Eliza..63 kérdése:

Február 15én voltunk együtt a párommal és nem megfelelően védekeztünk.Január 23.-án jött meg a mensim abba a hónapban nem voltunk együtt.de azóta nem jött meg. Ki mutassa a teszt a terhességet? Valószínű hogy terhesség lesz?

Figyelt kérdés

ma 13:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes és kimutatja, nem "ki mutassa"...
ma 14:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Megjött tehát nem vagy terhes.
ma 14:16
 3/14 A kérdező kommentje:

Igen,csak hogy 28 napos ciklushosszal már meg kellet volna jönnie, több mint egy hete.

És semmi előjele a mensinek.

Néha szúrkál a hasam és ennyi.lehet valami gond lenne?

ma 14:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Eddig hány naposak voltak a ciklusaid?
ma 14:21
 5/14 A kérdező kommentje:
Február 20 .-án kellet volna meg jönnie.
ma 14:23
 6/14 A kérdező kommentje:
5 napos szokott lenni a menstruációm
ma 14:35
 7/14 anonim ***** válasza:
47%
Nem vagy terhes. Mensi után nem voltatok együtt….megáldott volna a szentlélek?
ma 15:04
 8/14 A kérdező kommentje:

Együtt voltunk. Ott van a leírásban hogy pontosan mikor !

Felcserélted a hónapokat.?!

ma 15:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A ciklus nem azt jelenti, hogy hány napig tart..hanem hogy a menstruációd első napjától a következö menstruációd első napjáig hány nap telik el. Ez a ciklus hossza. Amúgy meg eszedbe jutott venni egy tesztet?? Már rég tudhatnád, hogy terhesség áll-e fent..
ma 15:38
 10/14 A kérdező kommentje:
A ciklust hosszt is le írtam hogy 28 napos szokott lenni. Mik ezek a bele kotesek? Mikor ott van a válasz, mielott irnal olvasd el! Koszonom a segitseget:D az 5 napos mensit a pontos leírás vegett adtam meg . Es igen csináltam tobbszor is tesztet de negativ gondolom hamar lenne vagy nem tudom, azert tettem fel itt ezt a kerdest de mind1
ma 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!