Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az a kérdésem hogy jókor...

Az a kérdésem hogy jókor történt vajon az együttlét? Clearblue ovu teszt tegnap mosolygós jelet adott. Előtte nap még üres kör volt. Tehát tegnap este mikor mosolygós fej jelent meg, volt együttlét. Meg még ma délelőttre is tervezzük.

Figyelt kérdés

ma 09:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány órára tervezitek?
ma 09:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Így pontosan nem tudom..14 óráig.
ma 09:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Reggel kellett volna, most már lehet hogy késő, nem fognak odaérni a katonák. A tegnap esti jó lehetett.
ma 10:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez az első ilyen tesztelés hónapos. Sajnos rendszertelen a ciklusom, nem pont 28 napra szokott megjönni. A legrövidebb ciklusom 26 napos volt, a leghosszabb 32 napos az elmúlt 6 hónapban. Tehát ha az ovuteszt pozitív lesz, itt a Clearblue tesztnél mosolygós akkor aznap és másnap reggel érdemes együtt lenni? Én délután 6kor csináltam a tesztet.
ma 11:40
 5/8 A kérdező kommentje:
*hónapom csak elírta a teló
ma 11:40
 6/8 anonim ***** válasza:

A pozitív teszt után 12-36 órával reped a tüsző és max 24 órán át életképes a petesejt.

Magyarul ha neked tegnap este volt pozitív a teszt, nagy vonalakban ma van a tuszorepedés és holnapig van esély megtermékenyítésre. De az a 24 óra életképesség inkább 12. Plusz a spermiumoknak is kell egy kis idő.

Ma is kell csinálni egy tesztet. Ha még pozitív lesz, a ma esti együttlét is segithet, ha ma negatív lesz, a tegnap esti és a mai volt a jó.

ma 11:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen. Így már érthető.
ma 12:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Valószínűleg jó volt a teszt..mert ma szúrkál a petefészkeknél
ma 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!