Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha babát szeretnénk párommal...

Ha babát szeretnénk párommal és 3 hete szeretkeztünk de ma megjött a vérzésem akkor nem jött össze?

Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 11:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
35%
Hát nekem meg jött rendesen és terhes voltam most márciusban. De méhen kívüli volt..
2020. júl. 13. 12:21
 12/24 anonim ***** válasza:
81%

Kedves kérdező, azért mensi mellett iszonyat ritka, nem szabad egyből erre gondolni...

Mellesleg, mensi előtt két héttel van ovuláció amiből teherbe lehet esni. 3 héttel ezelőtti aktusból biztos, hogy nem lettél terhes, meret akkor még nem volt ovud.

Akárhogy is, a vérzés pont annak a jele, hogy nem lett terhes az ember. Azért mert 100 ezerből egy nőnek így van az nem jelenti azt, hogy nálad is. Meg ne is örüljünk, mert a vérzés sosem jó a terhesség alatt. Jobb esetben nincs nagy gond, de többségében azért nem jó jel.

Ha időre jön mensi, ami állagában mennyiségében hosszában megegyezik a többivel, akkor biztosan nincs terhesség. Ha pedig ezek után is reménykedni akarsz, akkro meg egy tesztet csinálj, mert mensi ellenére a teszt még pozi lesz, ha van baba. DE hangsúlyozom, hogy 3 héttel mensi előtt nem leszel terhes és mensinél nem első gondolat, hogy jaj de még is baba van...

Patadobogást hall az ember, mire gondol? Lóra vagy Zebrára? :D

2020. júl. 13. 12:27
 13/24 anonim ***** válasza:
30%

Én régebben néztem egy műsort amiben a nő már 8 hónapos terhes volt, mire rájött hogy terhes, nem tűnt fel neki, és végig volt vérzése mindig pontosan.

Mondjuk nem tudom igaz e történet, de több ilyen volt abban a musorban .

Viszont tényleg lehet vérzésed terhesség alatt is, de az már inkább pecsételő vérzés és a színe se pont olyan..

2020. júl. 13. 12:28
 14/24 anonim ***** válasza:
23%

Egyébként teherbe eshet előbb is nem csak a 14. Napon.

Itt a válaszolók honnan tudják hogy a kérdezőnek mikor van peteérése?

Nekem a ciklusom 7. Napján történt az együtt lét, amitől teherbe estem

2020. júl. 13. 12:32
 15/24 anonim ***** válasza:
92%
Onnan, hogy a luteális szakasz állandó... Ha megjött a mensi, 12-16 nappal előtte volt ovu... Ez fix....Tök mindegy, hogy 26 vagy 56 napos a ciklus, ovu után 12-16 nappal jön a mensi. Az ovuláció tolódik csak, ha három hete szexelt, akkor pozitív tesztje lenne és nem lett volna mensi. Nyilván, ha valakinek korán fogan a baba, pl neked 7. napi együttlétből, és mondjuk 2-3 nappal később lett volna ovu, akkor rövid ciklusod lett volna. Ennyi az egész. A luteális szakasz állandó.:)
2020. júl. 13. 12:37
 16/24 anonim ***** válasza:
87%
Ez így van, de ovu után kb senkinek nem 21 napos a luteálisa. Az max 14-16 nap! Így menzesz előtt 3 héttel senki nem tud teherbe esni. Aki a 7.napján lett az, annak a menzesze is korábban érkezett volna!
2020. júl. 13. 12:38
 17/24 anonim ***** válasza:
76%

Czeizel Endre egyik műsorában azt mondta, lehetséges, hogy a nő a felborult hormonok miatt még vérzik egyet amikor már terhes, de ez a vérzés jellegében más, sokkal kevesebb és nem erős piros színű. De igazából ha a teszt negatív, akkor viszont abszolút kizárt, hogy nem vagy az.

Ja és nekem volt egy munkatársam aki még 3 hónapig menstruált mikor már terhes volt. Műtőben dolgozunk sugár mellett, először elég nagy volt az ijedtség de semmi baja a babának, azóta megszületett. De másról én nem hallottam még ilyet.

2020. júl. 13. 13:08
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én hallottam már ilyet, hogy 4 hónapig rendesen menstruált, eszébe se jutott, hogy terhes lehet. Ja, az illető 15 éves volt. Mit mondjak, nem gondolom, hogy igazat mondott :D
2020. júl. 13. 14:23
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy most lepontoztok,de nekem is ez volt es a testveremnek is,hogy vereztunk,mikor mar terhesek voltunk.

Tesom 3 honapig en 2honapig,nem tudtuk hogy terhesek vagyunk,csak miutan kimaradt a kovetkezo menzesz igy a doki is igazolta hogy varandosak vagyunk,pedig ugyan annyi ideig volt,ugyan annyi max a szine lehetett kicsit rozsaszinubb,de semmi mas.

Vannak nok akiknek ugyan ugy "megvan",terhesseg ideje alatt is,de azt mondjak ez mas mint a szokasos.

Ettol fuggetlenul,nem biztos hogy neked is ez lesz,foleg ha rossz idoben vagytok egyutt akkor kevesebb az eselye es ha meg esetleg ra is gorcsolsz akkor nem fog osszejonni utana mar csak bebeszeles lesz mert ezen gorcsolsz.

2020. júl. 13. 16:41
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem is le pontoztak pedig nekem is megjott és rá 1 hétre voltam dokinál és ott volt egy 6 hetes terhesség méhen kívül.. Gondolhatnák az emberek hogy ilyennel senki nem szórakozik főleg úgy hogy műtét után már csökkent nekem az esély a babára..
2020. júl. 13. 19:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!