Vettem ma pharmatex hüvelykapszulát. Baratnőm azt mondta nem is véd semmit. Igaz ez???
Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 20:31
11/23 anonim 

válasza:

Van több hormonmentes megoldás is ami tényleg megoldás nem úgy mint a megszakítás. Pl pesszárium, spirál is van hormonmentes
12/23 anonim 

válasza:

Amúgy furcsa, nem tul guszta habos állagú, enyhén csípős valamit képez belül, ami szintén nem nagyon szól mellette. Egyébként megszakitas mellé, vagy ha betegség miatt gyengül a fogamzásgátló hatása, vagy ilyesmi, esetleg elmegy kiegészítésnek, de önmagában nem számít megbízhatónak.
13/23 anonim 

válasza:

14/23 anonim 

válasza:

Sokfele gumi van nezzetek utana
15/23 anonim 

válasza:

Hát a megszakításn azért lényegesen jobb a pharmatex
16/23 A kérdező kommentje:
Ki fogom probalni azert hogy csip e vagy sem. Ha igen akkor felejtos az egesz.
2020. júl. 8. 22:41
17/23 anonim 

válasza:

Egy próba után ne add fel. A férjemnek is csípett először, aztán később már nem érzett semmilyen fájdalmat. Én is elég termékeny vagyok, 10 hónap pharmatexezés alatt nem lett gyerek, az abbahagyása utáni első hónapban meg rögtön. Tartsd be a használati utasítást.
18/23 anonim 

válasza:

Nagyon vigyázz a pharmatexszel! Van akinek nem csak kicsit csíp. Nekem konkrétan olyan szinten égetett belül, hogy azt hittem, kiszakad mindenem. Aztán jött az iszonyú derékfájás és felment a lázam... Be kéne szüntetni. Nem tudom mi van benne, de félelmetes volt, amit átéltem.
19/23 anonim 

válasza:

Nekem mondjuk használt, de lehet csak mázlim volt, fene tudja. De megszakítással sem estem teherbe 8 éven át, de mikor akartunk babát, rögtön sikerült.
Amúgy megszakítás mellé jó, de ha nem akartok semmiképp babát, akkor ne élvezzen beléd inkább ezzel sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!