Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vettem ma pharmatex hüvelykaps...

Vettem ma pharmatex hüvelykapszulát. Baratnőm azt mondta nem is véd semmit. Igaz ez???

Figyelt kérdés

2020. júl. 8. 20:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Nem véletlenül lett már fogalom a Pharmatex-baba. 😅 Csak erre nem hagyatkoznék viszont, viccet félretéve. Megszakítás vagy pesszárium nem árt mellé.
2020. júl. 8. 20:33
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen igaza van, rengetegen esnek mellette teherbe.
2020. júl. 8. 20:33
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában nem merném alkalmazni.
2020. júl. 8. 20:37
 4/23 A kérdező kommentje:
Atyám! Akkor hogy árulhatnak ilyet? Gyógyszertárban vettem ráadásul. :/
2020. júl. 8. 20:38
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Pesszáriummal együtt beválhat.
2020. júl. 8. 20:39
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem gond a baba, akkor használd nyugodtan, véd, de a pearl indexe messze van attól, amit hirdetnek.

Másik opció, tuti nem esel vele teherbe, mert nem lesz szex, ha úgy jársz, mint én, annyira csípett, hogy 1,5 órán keresztül szenvedtem vele.

2020. júl. 8. 20:42
 7/23 A kérdező kommentje:
😢😢😢 Mar nem is merem igy hasznalni akkor. Sajnos erosen migrenes vagyon nem szedhetek semmilyen hormon tartalmu gyogyszert. A gumi sem opcio mert paromnak eg a penisze tole. Most a "megszakitast" alkalmazzuk.
2020. júl. 8. 20:59
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

A megszakítás pedig nem védekezés

Amellé kiegészítésnek jó egyébként

2020. júl. 8. 21:03
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémnek a pharmatextől égett, meg engem is csípett, szinkronban legyeztük egymást alul 😂😂😂
2020. júl. 8. 21:04
 10/23 anonim ***** válasza:
86%

Én igen termékeny vagyok. Amikor babát akartunk, első hónapban összejött. 2x is. Ameddig nem akartunk addig Pharmatex kúpot használtunk,kiegeszítés nélkül. Soha nem lettem terhes. A gyógyszerészem szerint ha tényleg rendeltetésszerűen van használva, nem lesz baj. Csak sokan még ahhoz is hülyék,hogy egy használati útmutatót elolvassanak..

Én amúgy érzékeny vagyok,de a kúptól nem volt bajom. Ha nagyon aggódsz,megszakítás lehet mellé,de tényleg tartsátok be amit ír a tájékoztató.

2020. júl. 8. 21:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!