4 nappal vagyok menszesz előtt,viszont 5 napja nem bírom a kávét meginni. Gondoltam ma csinálok egy tesztet. Prediktor earlyt vettem,nagyon halvány,de látszik.Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2 kisfiúnk van,náluk viszont csak a kimaradt menszesz után teszteltem 2-3 nappal. Viszont most a tünetek miatt csináltam. Köszönöm ha elolvastad! :)2020. jún. 30. 13:38
21/31 A kérdező kommentje:
Én a fiúkkal 4 hetesen voltam,akkor csak megállapította a terhességet,majd 6 hetesen kellett mennem újra,akkor már volt szívhang is! 😊
2020. júl. 9. 11:29
22/31 anonim válasza:
Egy tesztet tuti csinálnék, hiába az erős tünetek.
23/31 A kérdező kommentje:
Múlthét szerdán kellett volna megjönnie,pénteken volt 30.nap az a nagyon max és megszokott jönni,ma meg már csütörtök van,és semmi. Szerintem már felesleges a teszt! Ismerem a testem és nem szoktam ilyeneket érezni/csinálni! :)
2020. júl. 9. 11:35
24/31 anonim válasza:
Tehát akkor van baba vagy nincs?
25/31 A kérdező kommentje:
Ha feljebb mész egy kicsit,írom,hogy szerdán megyek orvoshoz!Biztosat akkor tudok mondani! 😊
2020. júl. 9. 13:22
26/31 anonim válasza:
Köszi, kevertem azt hittem ma szerda van 😀 bocsi!
Drukkolok
25 voltam 🙂
27/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 😊 Tesómmal voltunk ma boltba,így csak vettem egy Predictort. Pozitív 😊
2020. júl. 11. 13:15
28/31 anonim válasza:
Gratulálok! :) Most úgy 5-6 napos késésnél tartasz?
29/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 😊
Múlthét pénteken voltam 30. napon,nekem mindig aznap jön meg,de nem jött!
Szóval 8 nappal vagyok utána..
Jól láttam én amikor először csináltam a tesztet 30.-án,hogy csak van ott valami,hiába nagyon-nagyon halvány volt! :)
Annyira boldog vagyok!!! ❤️
(27.-re tettük át az első vizsgálatot,remélem minden rendben,utána jelentkezem)
2020. júl. 11. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!