Ovuláció után két nappal alig érem el a méhszáj és nagyon puha akkor nem történt volna meg a peteérés??30 naposak a ciklusaim 19. napon járok!
Figyelt kérdés
És most először fordult velem olyan hogy szex közben a bal felől a méhem nagyon fájt de csak szex közben!2020. jún. 29. 09:08
1/11 anonim válasza:
A méhszájhoz nem tudok hozzászólni, de a petefészkem szex közben csak ovulációkor fáj.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! akkor nekem tegnap megtörtént volna az ovuláció aktus közben Akkor szerinted időben volt vagy már nem találkoznak?
2020. jún. 29. 09:20
3/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem szabadna oda felnyúlkálnod...
4/11 anonim válasza:
A fájdalmat érezheted előtte és utána is, de akárhogyis, jó esély van a babára!
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod 😊☺
2020. jún. 29. 09:28
6/11 anonim válasza:
Mennyire kell már kétségbe esni ahhoz hogy valaki ilyet csináljon? 3 évig próbálkoztunk mire összejött a gyerek, de nem turkáltam sehol.
7/11 anonim válasza:
Mert miért ne nyulhatna az ember oda? Nem különb a folyamat, mint egy önkielegítés pl. Csak az ujját használja az ember.
Vagy talán te azt sem probaltad soha eletedbe?
8/11 anonim válasza:
7-es. Az önkielégítés más. Itt konkrétan célzottan a méhszáj van tapogatva. Körömmel fel lehet sérteni, fertőzéseket felvinni. Azzal érvelnek, hogy a köröm le van vágva meg a pénisz is hozzáér. De akkor sem értem : Miért kell? Mi szükség van rá? Nem elég az ovulációs teszt, és a terhességi teszt?
9/11 anonim válasza:
Ovulációs tesztet nem ismerem, de terhességiből simán elhasználok olyan 2-3 ezer Ft/hó értékben.
Ha egy kis "ujjazással" lehet információt szerezni, akkor szerintem megéri. Igaz, én gyerekkorom óta rágom a körmeim, szóval biztos nem sértenék fel semmit
10/11 anonim válasza:
Nemcsak információt lehet szerezni... Hanem a körmöd alatt mindenféle lemoshatatlan koszból ki tudja mit. Tudod mik vannak a körmöd alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!