4 nappal vagyok menszesz előtt,viszont 5 napja nem bírom a kávét meginni. Gondoltam ma csinálok egy tesztet. Prediktor earlyt vettem,nagyon halvány,de látszik.Tapasztalatok?
Köszönöm! Igen,megvárom,hogy megjön-e vagy sem,és akkor csinálok egy újat! :) Igazàból a tünetek vittek rá a teszt csinálásra. Folyt.köv. hétvégén!
Ha van valami,jelentkezek!
Szép napot csajok! :)
Sziasztok! :)
Ha esetleg még olvassa valaki..
Nem jött meg,32. napon vagyok.
Holnap csinálok tesztet és kiderül! :)
Sziasztok!
Bocsi,csak nem volt időm írni!
Nem csináltam tesztet,hanem időpontot kértem egyből,mert olyan tüneteim vannak ami 4 és 6 éve nem volt.. pl:nagyon kívánom a savanyút,megint reggeliznem kell(pedig nem szoktam)kávét azóta se bírtam meginni és szúrkál a hasam alja és a mellem.
Egyedül a hőmet mértem,2hete folyamat 36,9-37fok. :) Jövőhét szerdán jelentkezem! :)
Elhiszem :)
De nekem 4 éve volt utoljára baba miatt tünetem,és ilyen intenzív.
Szóval majdnem biztos vagyok benne,hogy jön a babó.Szerdán pedig már kb 5-6hetes leszek,így pont jól jön ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!