Nemvárt előtt 4 nappal látna valamit a nőgyógyász, ami a terhességre vagy a menstruációra utal?
3-as! Nem mensi előtt 4 héttel, hanem nappal.
Tudom, hogy ilyenkor embriót, szívhangot... még nem lehet látni, de valami arra utaló jelre gondoltam vagy mensire. És amúgy nem ezért akarok alapból menni, csak reménykedtem, hátha valami kis jel látszódik ilyenkor már. De ha nem, az sem baj. :)
Nincs. Ha volt ovulációd, akkor annyit lát, hogy a második ciklusfázisra jellemző a nyálkahártya vastagsága és szerkezete, valamint a petefészekben esetleg látja a sárgatestet. Ennyi.
Petezsák legkorábban menzesz elmaradása után 1 héttel látható.
A vastag méhnyálkahártyát látja majd, de az pont ugyanúgy lehet mensi, mint terhesség. Viszont mensi előtt 3 nappal nekem egy 10-es érzékenységű
teszt már mutatta a babámat. Az orvos nem lát semmit, de ha kíváncsi vagy, akkor egy 10-est nyugodtan csinálhatsz. Én neten rendeltem One Step teszt volt, és volt vagy kb. 140 forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!