Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt előtt 4 nappal látna...

Nemvárt előtt 4 nappal látna valamit a nőgyógyász, ami a terhességre vagy a menstruációra utal?

Figyelt kérdés
Kell mennem nőgyógyászhoz, és pont úgy kaptam időpontot, hogy mensi előtt 4 nappal. Szeretnénk babát, próbálkozunk is, olyan jó lenne, ha végre sikerülne, és valami erre utaló jelet látna. (Hátha ez számít: 12 napos a luteális fázisom.) Vagy érdemes előtte azért egy tesztet csinálnom majd? Vagy tudna adni valamit, ami segít abban, hogy beágyazódjon?

2020. jún. 25. 10:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Csak jót akarok de persze ahogy gondolod.
2020. jún. 25. 11:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Ott vannak a feltételes módok a ragozásaimnál. Ezek inkább álmodozások, nem mint fix jõvőbeli cselekvések. Hadd játszak már el a gondolattal, hogy "mi lenne, ha.."! :) (Remélem nem kõtekedésnek veszed a válaszaimat!) :)
2020. jún. 25. 11:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Még fogalmam sincs, hogy mit fogok csinálni. Még csak az PÉ-m se tõrtént meg, dokihoz is soká jutok el. Addig megrágom a dolgot magamban, de minden tanácsot szívesen fogadok (csak azt nem szeretem, amikor valaki azt hiszi, hogy xy dolgot fogok csinálni, mert valaki azt mondta, a végső dõntés az enyém, mindenkinek megvan a saját maga akarata), hiszen ezért írtam ide a Gyakori kérdésekre. :)
2020. jún. 25. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!