Ovuláció után 1 nappal kis barna pecsét? Mi ez?
Segítsetek mi lehet ez? Tegnap előtt lett pozitív az ovu tesztem, elvileg tegnap ovuláltam, tehát ma 1. dpo-n vagyok. Reggel mikor felkeltem észtevettem egy nagyon halvány rózsaszínes barnás foltot.
Mitől lehet ez? Szoktam barnázni menstruáció előtt 3-4 nappal, de nem ennyivel előtte. Ennyire súlyos a progeszteron hiányom??
Ovulációs vérzésnek (ha egyáltalán van ilyen) meg már késő, nem?
És nem csak reggel láttam, hanem napközben is mintha kicsit rózsaszínes lett volna a folyásom...
Igen teszteltem, tegnap már abszolút negatív volt, így a tegnapot vettem az ovuláció napjának.
Soha életeben nem fordult még elő velem ilyen. Kicsit megijedtem, mert tudom, hogy már az is baj, hogy 3-4 nappal menzesz előtt pecsételek, na de rögtön ovuláció után...?
REmélem, tényleg csak az ovuláció a ludas...
Ha holnapra gyoma sincs, akkor szerintem az. Nagyon ritkán nekem is szokott ilyen lenni.
(Én is ma vagyok az 1.dpo-n :))
Első válaszoló voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!