Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció után 1 nappal kis...

Ovuláció után 1 nappal kis barna pecsét? Mi ez?

Figyelt kérdés

Segítsetek mi lehet ez? Tegnap előtt lett pozitív az ovu tesztem, elvileg tegnap ovuláltam, tehát ma 1. dpo-n vagyok. Reggel mikor felkeltem észtevettem egy nagyon halvány rózsaszínes barnás foltot.

Mitől lehet ez? Szoktam barnázni menstruáció előtt 3-4 nappal, de nem ennyivel előtte. Ennyire súlyos a progeszteron hiányom??

Ovulációs vérzésnek (ha egyáltalán van ilyen) meg már késő, nem?

És nem csak reggel láttam, hanem napközben is mintha kicsit rózsaszínes lett volna a folyásom...

2020. jún. 21. 15:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Május 26-án. Igazából ez már a ciklusom 28. napja, de nekem mindig a 20-23 nap körül van ovulációm, így annyira azért nem lepett hogy 3 nappal ezelőtt lett csak pozitív az ovu tesztem. Az már annál inkább, hogy most elkezdtem vérezni :( Csak 2 hét múlvára vártam (nem vártam), aztán mentem volna ciklus eleji hormon vérvételre. De így akkor most nem tudom, hogy ez a menstruációm? NEkem a menzesz ennél sokkal több vér szokott lenni, pecsételéshez meg túl sok...

Orvoshoz a vérvétel után mentem volna vissza. De mindenképp megyek, ezek után meg biztos :(

2020. jún. 22. 18:39
 12/12 A kérdező kommentje:

Elmentem orvoshoz. Mára elmúlt a pecsételés teljesen. Azt mondta az orvos, hogy ovulációkor átmenetileg lecsökken a progeszteron és az ösztrogénszint megnő, emiatt előfordulhat ilyenkor pecsételés. Általában ez néhány óra, nagyon maximum 2 nap, ahogy kialakul a sárgatest ez megszűnik. Ez történt az én esetemben is.

Szóval mostmár tudom, hogy ilyen is van.

Köszi hogy írtatok!

2020. jún. 24. 19:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!