Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostolbegyt szedése után 1...

Clostolbegyt szedése után 1 héttel feszül a hasam alul. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Június 2-tól 5 napig szedtem a Clostolbegyt-et. Ugye közbe folyamat együtt voltunk párommal. 2 nappal ezelőtt a bal oldali pete fészeknél vagy hogy írjam voltak szúrkálások. Tegnap óta viszont feszül a hasam alja. Úgy tudnám leírni az érzést, mint amikor nem megyünk el egyből pisilni és tartogatjuk hazáig és fáj a hasunk alja. Na ugyanezt érzem most. Dokit majd csak hétfőn tudok felhívni. Fáj a derekam is. Szerintetek mitől lehet?

#Clostolbegyt
2020. jún. 13. 10:27
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Bocsánat leirtam Clostolbegyt-et akartam írni csak most láttam h ki javította a telefon.
2020. jún. 13. 10:28
 2/24 anonim ***** válasza:
Peteèrèstől.
2020. jún. 13. 10:47
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Mind szép és jó amit leírtál, de nem írtad, hány napos ciklusokban hányadik ciklusnapon vagy? Ovu körül is ilyen tünetek vannak, mensi előtt is ilyen tünetek vannak. Könnyebb lenne elmondani, mitől érzed, bár tök nyilvánvaló, hogy a clostytól komolyabb peteérésed van, ami egyrészt okozhatja a tüneteket, másrészt egy nagyobb megrepedt tüsző után ottmaradt folyadék és ugyan ezeket produkálja mensiig. Nyilván jobb esetben végül nem mensi lesz, hanem terhesség.

Szóval a ciklusban hol tartasz? A tüneteid nálam pl rendszeresek főleg peteérés után.

Gondolom azért kaptad a clostyt, hogy legyen peteérésed, mert eddig nem volt. Lehet ezért tűntek fel ezek a tünetek neked :) Szóval a lényeg, hogy teljesen normális tünetek, rendszeres ovu mellett ez a normális.

2020. jún. 13. 10:49
 4/24 A kérdező kommentje:
A menstruáció június 1én múlt el azért mondta a doki hogy 2tól szedjem 5 napig. Eddig ilyen érzésem nem volt. Akkor reménykedhetek hogy baba lesz belőle? Akkor ne rohannak hétfőn a dokinőhöz mert nézne rám hülyén h mi bajom :D
2020. jún. 13. 10:58
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem többször volt clostilbegyt-es hónapom. Több tüsződ lehet tőle akár, emiatt jobban lehet érezni. Tőlem mindig kérdzte a doki, miután beadta a tüszőrepesztő szurit, hogy éreztem e ahogy megrepedt. Azaz fájt e a hasam alja, vagy szúrt e. Ultrahanggal nem követte a dokid? Elméletileg neki néznie kell hogyan alakul. Ha követte ultrahanggal akkor nem kell aggódnod, viszont ha nem, akkor lehet érdemes elmenned majd, mert ez a tájékoztató is ír túlstimulálás mellékhatást, mint minden ilyesmi gyógyszer.
2020. jún. 13. 11:31
 6/24 A kérdező kommentje:
Na pont ezqz hogy több helyen olvastam hogy a doki ultrahanngal követte az eseményeket. Nekem nem, annyit mondott szedjem be 5 napig utána jövő hónapba találkozunk. De hogy most mikorra kérjem az időpontot fogalmam sincs mert ugye rendszertelen a mensim szal nem tudom meddig várjak.
2020. jún. 13. 11:59
 7/24 anonim ***** válasza:
Ha ez az első hónapod, akkor felesleges rohanni orvoshoz. Két hét múlva tesztelj, akkor már akár pozitív teszttel mehetsz, ha minden jól megy. Ha meg nem így történik, akkor megbeszélitek, és tovább léptek.
2020. jún. 13. 12:19
 8/24 anonim ***** válasza:
5ös vagyok: legyetek együtt akkor sokszor, mert így azt se tudod pontosan mikor reped meg. Nekem mindig volt szuri. Nekem következő hónapban mindig úgy kellett időpontot kérni, hogy a menstruáció 2. vagy 3. napján menjek. Nekem is rendszertelen a menstruáció, így elég idegesítő volt hogy ezt kivitelezzem hétvégék/munka miatt. Ha nem sikerül így menned, max gyógyszerrel szüneteltettek 1 hónapot, néha úgyis szünetet kell tartani. De drukkolok hogy sikerüljön:-) Akkor legalább a pozitív teszt miatt kellene menni.
2020. jún. 13. 12:20
 9/24 A kérdező kommentje:
Ez az első clostilbegyt-es hónapon. 2.-a óta mióta szednem kellett a gyógyszert 6x voltunk együtt. Most át mondta barátnőm csináljak egy tesztet dehát még minek?
2020. jún. 13. 12:38
 10/24 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok: Még felesleges. Semmit se mutatna. Elmaradt menatruációnál érdemes.
2020. jún. 13. 13:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!