Clostolbegyt szedése után 1 héttel feszül a hasam alul. Mitől lehet?

Totál fölös tesztelni... normál esetben, ha jól működik a gyógyszer normális 28-31 napos ciklusra kell számítani. Bár ritka, hogy első alkalommal beáll rá. tehát, ha júni 1-én múlt el... basszus hány napos a mensid? Szóval teszem azt 5 napos, akkor júni kettő a 6. cklusnap. Ezt tudnod kellene, és akkro így tudnád, hogy 14-16. nap körül van ovu. Tehát most 17. ciklusnap körül jársz, A legnagyobb butaságot mondta a barátnőd. Még közel sem lehetsz terhes... azért 9 nap kell ovutól, hogy bármi tünet legyen. De lehet csak tegnap , vagy ma van ovud azért érzed, tehát két hét múlva kellene tesztelni.
Orvosnak meg kötelessége lenne visszahívni ovu idején (14. napra szoktak) hogy megnézzék van e domináns tüsző, ha több is van mindenképp repesztenek. Mert, ha nem teszik és több is megnő, vagy totál túlstimulálódik, a petevezetéked is bánhatja. Ha vacakul lennél, vagy egyre jobban fájna ami túlmegy a kellemetlenen, mindneképp azonnal orvos. Nyilván azért nem gyakori, nem a frászt akarom rádhozni. De tudd, hogy mi hogy. És a gyógyszer nem garancia, hogy azonnal lesz baba, sokaknak a 2-3 hónap szedés után pár hónappal a szünetelés közben sikerül. Nekem pl nem sikerült :)
Szóval legyél tisztában hol tartasz a ciklusban, Mensi első napja a ciklus első napja, tök mindegy mikor múlt el, mert van akinek csak 3 napos van akinek meg 7 . Szóval mensi első napja. Érdemes lenne ovu tesztet is használnod, az is sokat segítene. Sok sikert nektek!

Ilyen a mai ovu tesztem. Várjak még 1-2 napot vagy szerintetek legyünk együtt? Persze amúgy is lennénk együtt csak hogy pozi a teszt szerintetek? Nem használtam még ilyet nem tudom milyennek kell lennie és rá hány napra lehetünk együtt.

Igen. Igazából az egészséges párok jól időzítve is csak 25%-eséllyel indulnak. Mint tudjuk, két makk egészséges ember nem létezik, vagy elenyészően ritka sajnos.
Tehát, ha innen nézzük 3-4 hónap alatt összejöhet. De sose lehet tudni, többször esünk teherbe mint tudnánk róla. Millió oka lehet, ha épp nem marad meg. És nagyon sok oka van annak is, hogy időzítve, sőt inszemmel sem jön össze elsőre. Nekünk 7 év volt mire összejött... teszteltem, hőmérőztem, hiába voltunk jókor együtt... clostyt is kaptam, de sokra nem mentem vele, amúgy sem gondolom jó dolognak, mert nem kezeli az okot, hanem kierőszakolja a peteérést, ami okkal nincs. Nálam is amint kiderült miért van ritkán peteérésem, az lett kezelve és egyből terhes lettem. Sokszor a dokik az egyszerűbb megoldással kezdenek, pedig nem gondolom kevésbé egyszerűnek a vérvételt... clostyval meg csak a hónapok mennek. Aztán, ha más a gond, akkor még több idő... Szóval reménykedni lehet, de a closty sem csodaszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!