Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek reménykedhetünk?

Szerintetek reménykedhetünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Május 28.an volt pete eresem, előtte 5nappal és utana 5nappal minden nap próbálkoztunk!

Kb 1hete gorcsolget a hasam, ez a mintha meg akarna jönni de gyengébben! Szurkal, stb! Faj a cicim! De nem ugy ahogy szokott! Hányinger emelyges napközben van!

S eddig semmi nem volt! Szinten tan 1hete hogy nagyon ennem az edeset, és nagyon labilis vagyok! Bármin el sírom magam! És feszültebb is a hangulatom! Nem tudom ide vág e de azért le irtam!

Ez a terhessegnek tudható be?

Elvileg holnap kellene meg jönnie! Ma délután csinaltam egy tesztet de negatív lett! Ugye ilyenkor mar ki kene mutatnia, nem?

Nem tudom mit csinaljak nagyon várjuk mar hogy jöjjön! Reménykedhetünk?Előre is nagyon szepen koszonom a segítséget! Legyen szep estetek!

2020. jún. 9. 20:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Először is nyugi. :) Ne tampont rakj, hanem csak egy tisztaságit és majd meglátod hogy alakul. Ha megjönne, ne keseredj el, a fogantatás bonyolult és minden hónapban csak pártíz %-nyi esély van. Amíg nem jön meg, bármi lehet, de valószínűbb, hogy majd máskor sikerül. Ha megjönne, peteérésig igyál cickafark, azután pedig palástfűteát, de tudom még ajánlani neked a barátcserjét, ha eddig még nem szedted. Össze fog jönni.
2020. jún. 12. 09:13
 22/26 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen! Ezek ilyen bogyok vagy teák!? Amik elő segítik?

Meg mindig semmi mensi! Akkor reggel az a kis rozsaszines folyás és ennyi, enyhén erzem hogy gorcsol a hasam, és ennyi! Ilyen meg sosem volt! Mikor megjön, akkor nem így hogy eloszor egy kis rózsaszín vagy valami, hanem egybol rendes ver jon, vagy pedig teljesen más színű és állagú úgymond mint reggel! Ezért is irtam le hatha valaki van aki, volt mar így!

2020. jún. 12. 17:34
 23/26 anonim ***** válasza:
Voltam így, ami sajnos kémiai terhesség volt, de a következő hónap már sikeresen zárult. :) Reménykedtem, hogy beágyazódós vérzés, de nem. Ezek amiket írtam mind a peteérést segítik, a teáknál a cickafark a peteérést, a palástfű pedig a megtapadást, ezért kell az előbbit csak a középidőig inni. A peteérést tudod követni lh teszttel (dm-ben is lehet kapni) vagy a nődokinál ultrahanggal, úgy könnyen be tudod lőni, hogy mikor érdemes együtt lenni.
2020. jún. 12. 18:17
 24/26 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen! Hat remenykedek abban, hogy ősze jött a Babóca!

Igazából eleg aktív a nemi életünk a 7napbol 5-6biztos és egy hónapja folyamatosan minden alkalommal “célba lő” úgymond így biztosra megyunk igazából! Elé ezt hogy így le irtam! De ugy gondolom ha tanácsot szeretnek kérni nem hazudhatok és mindent le irok! Hogy ti is értsetek a konkrét szituációt! De mindenkeppen meg irni fogok ide kommentben hogy végül mi sikerult mi nem!❤️❤️

2020. jún. 12. 18:49
 25/26 anonim ***** válasza:
Nekünk azt tanácsolták, hogy két naponta inkább, a végén pedig gyertyaállásban “várjak picit”, de ez már elég elborult módszer. :D
2020. jún. 12. 19:01
 26/26 A kérdező kommentje:
Igen igen! Enis így csinaltam meg vártam egy par percet nem egybol a zuhanyzoba! Nagyon sokat olvastunk utana! Csak ugy vagyok vele hogy itt azért tapasztaltabb emberek vannak, akikkel biztos volt mar ilyen aztan így tanácsok tapasztalatok, biztosabbnak erzem magam!
2020. jún. 12. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!