Szerintetek reménykedhetünk?
Sziasztok!
Május 28.an volt pete eresem, előtte 5nappal és utana 5nappal minden nap próbálkoztunk!
Kb 1hete gorcsolget a hasam, ez a mintha meg akarna jönni de gyengébben! Szurkal, stb! Faj a cicim! De nem ugy ahogy szokott! Hányinger emelyges napközben van!
S eddig semmi nem volt! Szinten tan 1hete hogy nagyon ennem az edeset, és nagyon labilis vagyok! Bármin el sírom magam! És feszültebb is a hangulatom! Nem tudom ide vág e de azért le irtam!
Ez a terhessegnek tudható be?
Elvileg holnap kellene meg jönnie! Ma délután csinaltam egy tesztet de negatív lett! Ugye ilyenkor mar ki kene mutatnia, nem?
Nem tudom mit csinaljak nagyon várjuk mar hogy jöjjön! Reménykedhetünk?Előre is nagyon szepen koszonom a segítséget! Legyen szep estetek!
Na sziasztok! Ma csinaltam tesztet!
Sajnos hajnalban elefeldkeztem és voltam módodban szoval második vizeletbol csinaltam tesztet! Negatív lett! De ha nagyon Nagyon meg nézem egy Nagyon nagyon halványan van valami ott! Higyan tudok kepet ide csatolni? Ha valaki meg mondja akkor be küldöm!

www.kepkuldes.com
Feltoltod, a linket bemasolod.

2 naponta tesztelj újra, szurkolok😊
26hetes kismama
Gratulalok a babyhez csajok!
Nagyon édesek vagytok és nagyon hálás vagyok hogy ilyen aranyosak vagytok! Szerintem holnap reggel első vizeletbol csinalok másikat! Ez az az xepiles sima teszt csík! Bar mondtak, hogy inkább a másikat kellene azt a műanyag boritasut! Szoval majd veszek egy olyant! És meg mindig nem jött meg! Tenyleg nagyon koszonom mindenkinek ez hatalmas segítség hogy itt vagytok és irtok nekem! Meg ugye hogy batoritotok hogy ne keseredjek el van esélyem! Addig is szep estet nektek lányok reggel írom hogy mit mutat! 🥰😘😘😘

Joreggelt lányok!
Sajnos ismét ilyen negatív lett a tesztem! Epp hogy látszik valami de ha nagyon sokáig nézem és nagyon meg nézem akkor! De mensi sehol! :( kezdek el keseredni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!