A második csíkot más is látja? Ugye remenykedhetek?
2020. máj. 14. 09:47
1/32 anonim válasza:
Szia!
Sajnos én nem látok semmit. :(
5/32 anonim válasza:
Késés után a 10-es tesztről le kéne ugrania a 2. csíknak. Sajnálom, ez negatív.
6/32 anonim válasza:
Én látom, de nekem ilyen 5 nappal nem várt előtt volt mikor terhes lettem. Ennek a tesztnek egyértelműnek kéne lennie késés esetén. Esélyesebb, hogy kémiai volt és még azt mutatja. Sajnálom, de ez így negatív :( Ha nem jön meg akkor majd tesztelj még, de ez a teszt nagyon jó teszt így késésnél ez bizony egyértelműen negatív.
8/32 anonim válasza:
Én sem látok rajta semmit sajnos 😔
9/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos a kép valóban nem adja vissza amit látok élőben. Nyilván én is nagyon halványan látom, nem vitás. De a képtől erősebb élőben.
Azért reménykedem, mert a peteeres nem közép időben volt, és az együttlétünk -amiből a baba lehet- 13 napja volt. Szerintetek így azért van esély, hogy meg erősödik majd? Kemiairol csak akkor beszélünk, mikor a vérzés megindul ugye?
2020. máj. 14. 10:45
10/32 anonim válasza:
Őszinte leszek, én nagyon nem reménykednék, mert talán talán ha nagyon akarom sejtek valamit a teszten, de ennél a tesztnél sokkal erősebbnek kellene lennie már a csíknak, ha valóban késik. A peteéréstől hány nap telt el (nem az aktustól, az lehetett hamarabb is)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!