Ha a teszten a második csík fényes fehér, és csak egy bizonyos szögben, csak egy bizonyos megvilágításnál látszik, akkor abból semmiképp nem lesz már pozitív; vagy reménykedhetek?
Csak személyes tapasztalatok érdekelnek, ne haragudjatok, de vélenyények nem. Én is úgy tudom hogy ez nem jó, de eddig ha negatívat teszteltem, akárhogy forgattam, nem láttam még ilyet:)
Van valaki esetleg akinek ez a fehér csík a végén szép rózsaszín lett???? 11. dpo.-n teszteltem 10-es teszttel. Nem bírtam kivárni, gondoltam hátha.....
csatlakozom.Ilyenből nekem se lett 2 csíkos tesztem.
De hátha nálad másként lesz!
Hidd el,mikor én tényleg babát vártam (mindhárom esetben) a halvány pozitív is jól látható volt!
Sajnos nem hiszem, hogy ez pozitív lesz :( Nagyon sok ilyen tesztem volt, még soha nem lett halvány rózsaszín napokkal később sem :(
De kívánom, hogy TE babás legyél :) Drukkolok!!!
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor igyekszem nem beleélni magam -annyira...
Ha valami csoda folytán mégis pozitív lenne, azt mindenképp megírom!
Nézd ettől még lehet pozitív, de ezt a tesztet könyveld el negatívnak. Lehet hogy csak még korai volt a teszt és pozitív lesz majd! Én szurkolok Neked!
Gabriel tesztes válaszoló voltam
Holnapra már rózsaszín halvány lesz :)
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!