Ha a teszten a második csík fényes fehér, és csak egy bizonyos szögben, csak egy bizonyos megvilágításnál látszik, akkor abból semmiképp nem lesz már pozitív; vagy reménykedhetek?
Csak személyes tapasztalatok érdekelnek, ne haragudjatok, de vélenyények nem. Én is úgy tudom hogy ez nem jó, de eddig ha negatívat teszteltem, akárhogy forgattam, nem láttam még ilyet:)
Van valaki esetleg akinek ez a fehér csík a végén szép rózsaszín lett???? 11. dpo.-n teszteltem 10-es teszttel. Nem bírtam kivárni, gondoltam hátha.....
Kedvas Gabriel tesztes válaszoló!
Hű........ pedig tényleg jól látható a csík! Sajnálom:(
Ma reggel ugyanez, csak most 2 perc után már előjött a csík, és szinte bármelyik szögből látható volt, szélesebb is, de egyértelműen fehér. Nagyon csalódott vagyok:(
Persze amíg nem jön meg ügye.... de itt legbelül, titkon bíztam benne hogy rózsaszínesedni fog:(
Köszi a drukkot és a válaszokat!
Ugyanaz.
De tegnap du. már pecsételni kezdtem, és bár nem jött meg reggelig, csináltam egy újabb tesztet (de minek???), és azon már a csíkot sem láttam, totál hómező:(
És aztán reggel meg is jött rendesen, és azóta is "ömlik".
Szóval kövtkeztetés levonva: csak a rózsaszín csík a csík:)
Legalábbis innentől nekem:)
És többet ilyen tesztet ne vegyél. Sajnálom :( De biztos neked is hamarosan jön a baba.
Gabriel tesztes aki soha többé nem vesz gabriel tesztet :)
Netről rendelt one sleep 200Ft/db, 10-es érzékenységű.
Elviekben megbízható, én a maszek nőgyógyászomnál veszem, akiben vakon bízom!
Feltételezem, minden márkánál előfordul.
Inkább nem tesztelek idejekorán:( Köszi mindenkinek mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!