Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a teszten a második csík...

Ha a teszten a második csík fényes fehér, és csak egy bizonyos szögben, csak egy bizonyos megvilágításnál látszik, akkor abból semmiképp nem lesz már pozitív; vagy reménykedhetek?

Figyelt kérdés

Csak személyes tapasztalatok érdekelnek, ne haragudjatok, de vélenyények nem. Én is úgy tudom hogy ez nem jó, de eddig ha negatívat teszteltem, akárhogy forgattam, nem láttam még ilyet:)

Van valaki esetleg akinek ez a fehér csík a végén szép rózsaszín lett???? 11. dpo.-n teszteltem 10-es teszttel. Nem bírtam kivárni, gondoltam hátha.....

2012. nov. 26. 19:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Kedvas Gabriel tesztes válaszoló!

Hű........ pedig tényleg jól látható a csík! Sajnálom:(

2012. nov. 27. 15:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Ne sajnáld :) Akkor mondjuk rossz volt, nagyon magam alatt voltam hogy mégsem, de rá pár hónapra lett egy egyértelmű két csíkos tesztem és azóta már meg is született. Ma már 14 hónapos nagyfiú :)))
2012. nov. 27. 21:12
 13/20 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kedves kérdező? Hol a pozi teszt? Várjuk nagyon!!!!
2012. nov. 28. 08:28
 14/20 A kérdező kommentje:

Ma reggel ugyanez, csak most 2 perc után már előjött a csík, és szinte bármelyik szögből látható volt, szélesebb is, de egyértelműen fehér. Nagyon csalódott vagyok:(

Persze amíg nem jön meg ügye.... de itt legbelül, titkon bíztam benne hogy rózsaszínesedni fog:(

Köszi a drukkot és a válaszokat!

2012. nov. 28. 17:16
 15/20 anonim ***** válasza:
És ugyan az volt a teszt márkája?
2012. nov. 28. 17:22
 16/20 A kérdező kommentje:

Ugyanaz.

De tegnap du. már pecsételni kezdtem, és bár nem jött meg reggelig, csináltam egy újabb tesztet (de minek???), és azon már a csíkot sem láttam, totál hómező:(

És aztán reggel meg is jött rendesen, és azóta is "ömlik".

Szóval kövtkeztetés levonva: csak a rózsaszín csík a csík:)

Legalábbis innentől nekem:)

2012. nov. 29. 20:29
 17/20 anonim ***** válasza:

És többet ilyen tesztet ne vegyél. Sajnálom :( De biztos neked is hamarosan jön a baba.

Gabriel tesztes aki soha többé nem vesz gabriel tesztet :)

2012. nov. 29. 21:42
 18/20 anonim ***** válasza:
azt megkérdezhetem, melyik teszt volt ez? (egyik válaszoló voltam:))
2012. nov. 30. 10:19
 19/20 A kérdező kommentje:

Netről rendelt one sleep 200Ft/db, 10-es érzékenységű.

Elviekben megbízható, én a maszek nőgyógyászomnál veszem, akiben vakon bízom!

Feltételezem, minden márkánál előfordul.

Inkább nem tesztelek idejekorán:( Köszi mindenkinek mindent!

2012. dec. 2. 07:30
 20/20 anonim ***** válasza:
köszi a választ :) Valóban minden tesztnél lehet ezek szerint, én is figyelek majd a jövőben :)
2012. dec. 3. 05:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!