A második csíkot más is látja? Ugye remenykedhetek?
Úgy bírom, amikor a károgók beégnek! :D
Nem értik meg, hogy nem attól jó egy teszt, hogy van egy műanyag borítás körülötte!
Én sosem vettem drogériás/patikás tesztet, csak a vateráról berendeltem vagy százat, mert tudtam, hogy nem fogom tudni megállni, örültem hogy a 8. dpo-ig tűrtőztettem magam valahogy, hogy ne teszteljek naponta hármat. :D Na szóval, amikor terhes vagy, ugyanúgy mutatja az is!
Amikor NEM vagy terhes, akkor vagy odaképzelsz valamit, mert már ezer éve próbálkoztok és annyira szeretnéd, vagy a csík helyét látod valami agyonszerkesztett, megerőszakolt képen, vagy tényleg elindult valami, de nem lesz belőle baba sajnos.
Köszönöm.
Nem tudom, valóban elszámolhattam-e, mert volt egy felfazasom áprilisban, és utána ossz vissz 2szer tudtunk együtt lenni, 1-én, illetve 8-ÁN. Tuti hogy ebből a 2 alkalomból fogant vmikor.
Nyilván én is örülök ennek az erős tesztnek, megérte azt a 1000vhany forintot, de élőben ugyanúgy láttam a netről rendelt teszten is.
Igen, szerintem is elsején.
Köszönöm a válaszokat. Mindenki zöld kezet kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!