Szerintetek reménykedhetünk?
Sziasztok!
Május 28.an volt pete eresem, előtte 5nappal és utana 5nappal minden nap próbálkoztunk!
Kb 1hete gorcsolget a hasam, ez a mintha meg akarna jönni de gyengébben! Szurkal, stb! Faj a cicim! De nem ugy ahogy szokott! Hányinger emelyges napközben van!
S eddig semmi nem volt! Szinten tan 1hete hogy nagyon ennem az edeset, és nagyon labilis vagyok! Bármin el sírom magam! És feszültebb is a hangulatom! Nem tudom ide vág e de azért le irtam!
Ez a terhessegnek tudható be?
Elvileg holnap kellene meg jönnie! Ma délután csinaltam egy tesztet de negatív lett! Ugye ilyenkor mar ki kene mutatnia, nem?
Nem tudom mit csinaljak nagyon várjuk mar hogy jöjjön! Reménykedhetünk?Előre is nagyon szepen koszonom a segítséget! Legyen szep estetek!

Az 5nappal előtte és utana mindegyiken !
Pete érés előtt is aznap is után is és most is ! Ugy csináljuk!
Nagyon felek hogy nem jött ősze! Szerintetek? Ma mar ki kellett volna mutatnia nem? Vagy meg nem biztos hogy kimutatja?

Ha holnap kellene megjönnie, akkor ezeket a tüneteket nem okozhatja még a terhesség. Nagyon korai...
tesztelj reggeli vizelettel, én a rossmannos facelle tesztet ajánlom

Koszonom szepen csajok! Nagyon jol esik a drukkotok!
Eddig meg nem jött meg! Jelet sem mutassa! (Hála az égnek)Most sajnos megyek dolgozni így nem tudtam venni tesztet de ma délután megyunk be városba a parommal és akkor veszek a rossmannban tesztet! Holnap reggel megcsinálom! Remelem addig nem jon meg! Szoritsatok!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!