Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány évesen szerettél volna...

Hány évesen szerettél volna első babát? Hamarabb/később jött vagy pont akkor?

Figyelt kérdés
Nekem fiatalon az volt a terv, hogy olyan 24-25 évesen lesz az első babám, azt gondoltam minden szempont idális lenne. Most elmúltam 25 éves és bár, 5 éve boldog kapcsolatban élek még nem állunk készen sem érzemileg, sem anyagilag. Most úgy érzem még 2 év simán belefér, de 30 éves korom előtt mindenképp jó lenne,mivel legalább két gyereket szeretnénk. A párom már 2 év múlva így is 30 éves lesz. Nektek hàny évesen jött az első baba? Engem kicsit bánt, hogy nem leszek fiatal anyuka (20-25 év között), de sajnos nem úgy alakultak a dolgaink. Szerintetek mennyire késő 30hoz közel szülni az első babát?
2020. jún. 9. 15:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
24evesen jott az erzes h kaparni tudom a falat egy gyerekert, pasim sem volt igy pontosan tudtam h ez csak a biologiai ora. 28evesen lettem eloszor anyuka:)
2020. jún. 9. 16:49
 12/23 anonim ***** válasza:
70%
20 évesen akartam, egy hónappal a 20. szülinapom előtt szültem.
2020. jún. 9. 16:52
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalon szerettem volna anya lenni, minimum 3 gyereket szülni. 25 évesen már megkattantam, úgy vágytam rá.

36 vagyok és azóta sincs. 😭

Első hosszú kapcsolatomban még fiatal volt hozzá a párom.

Másodikban anyagi gondok. Most a férjemmel rajta vagyunk, nem jön. 😢

2020. jún. 9. 16:55
 14/23 anonim ***** válasza:
88%

Én mindig úgy gondoltam 30 évesen már 2 gyereket fogok nevelni, kertes házban, férjem lesz, meg minden.

29 vagyok, se ház, se férj, se gyerekek. :( Már nincsenek nagy terveim, eddig bármit is terveztem el az életben, az élet felülírta. Remélem egyszer azért lesz családom.

2020. jún. 9. 17:22
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sose volt, hogy pont ennyi évesen szeretnék szülni, de mindig fiatal anyuka szerettem volna lenni.

A férjem is fiatalon szeretett volna gyereket, így elkezdtünk próbálkozni amikor 21 éves voltam, csak másfél év után, gyógyszerek segítségével jött össze. 23 és 27 évesek leszünk, amikor meg fog születni a kislányunk.

Amúgy én 2 gyereket szeretnék és a másodikat is szeretném minnél hamarabb letudni, főleg, hogy még ilyen fiatalon is testileg eléggé megvisel engem ez a terhesség.

2020. jún. 9. 17:26
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Először 27 évesen éreztem azt, hogy jöhetne a baba. Akkor találtam meg a mostmár férjemet. Előtte egyik páromnál sem jutott eszembe a gyerek. Aztán úgy hozta a sors, hogy 31 leszek mire megszületik a közös babánk...egészségügyi okok miatt késlekedett.
2020. jún. 9. 17:33
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

23 evesen szerettem volna az elsőt, 23 eves korom elott egy honappal ismertem meg a ferjem. :)

Vegul 27 evesen szultem az elsot, most varom a masodikat, 30 eves korom elott par héttel fogom szulni, ha minden jol megy.

Nem akartam 30 eves kor utan szulni, de szeretnenk 3-at, igy valoszinukeg fogok.. Oszinten szolva nem szoktam azon gondolkozni, hogy most jol van-e ez igy, igy alakult, orulok ennek is. Mas ilyenkor meg a parjat keresi, vagy az elso babaert kuzd.

2020. jún. 9. 17:57
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
30 vagyok idén szültem. Eredetileg sosem akartam gyereket, ahhoz képest korábban lett 🙂
2020. jún. 9. 18:41
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve úgy gondoltam, hogy 28-30 között szeretnék legkorábban gyereket. Aztán 25 évesen 180 fokot fordult minden és előjött az az érzés, hogy már most szeretnék. Most vagyok 26, most úgy vagyunk, hogy jöhet, hát majd meglàtjuk, hány évesen leszek anya. Legkorábban 27, amit most így pont jónak is gondolok :)
2020. jún. 9. 19:34
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen szerettem volna az elsőt és 2 évre rá a másodikat. Végül 30 évesen született az első és most 35 vagyok mikor elkezdtünk a másodikra gyúrni. :) Nekem így teljesen megfelel, mire jött a baba mindkettőnknek stabil állása volt, közös ingatlannal, autóval. Igazából a terhességet teljesen kiélvezhettem, otthon voltam a 15. héttől. Nem csinálnám máshogy. :)
2020. jún. 9. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!