Hány évesen szerettél volna első babát? Hamarabb/később jött vagy pont akkor?

Fiatalon szerettem volna anya lenni, minimum 3 gyereket szülni. 25 évesen már megkattantam, úgy vágytam rá.
36 vagyok és azóta sincs. 😭
Első hosszú kapcsolatomban még fiatal volt hozzá a párom.
Másodikban anyagi gondok. Most a férjemmel rajta vagyunk, nem jön. 😢

Én mindig úgy gondoltam 30 évesen már 2 gyereket fogok nevelni, kertes házban, férjem lesz, meg minden.
29 vagyok, se ház, se férj, se gyerekek. :( Már nincsenek nagy terveim, eddig bármit is terveztem el az életben, az élet felülírta. Remélem egyszer azért lesz családom.

Nekem sose volt, hogy pont ennyi évesen szeretnék szülni, de mindig fiatal anyuka szerettem volna lenni.
A férjem is fiatalon szeretett volna gyereket, így elkezdtünk próbálkozni amikor 21 éves voltam, csak másfél év után, gyógyszerek segítségével jött össze. 23 és 27 évesek leszünk, amikor meg fog születni a kislányunk.
Amúgy én 2 gyereket szeretnék és a másodikat is szeretném minnél hamarabb letudni, főleg, hogy még ilyen fiatalon is testileg eléggé megvisel engem ez a terhesség.

23 evesen szerettem volna az elsőt, 23 eves korom elott egy honappal ismertem meg a ferjem. :)
Vegul 27 evesen szultem az elsot, most varom a masodikat, 30 eves korom elott par héttel fogom szulni, ha minden jol megy.
Nem akartam 30 eves kor utan szulni, de szeretnenk 3-at, igy valoszinukeg fogok.. Oszinten szolva nem szoktam azon gondolkozni, hogy most jol van-e ez igy, igy alakult, orulok ennek is. Mas ilyenkor meg a parjat keresi, vagy az elso babaert kuzd.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!