Az orvos akinél az első gyerekemet szültem átment dolgozni egy másik kórházba, ami 40-50 km a lakhelyemtől. Most várom a kistesót, nála szerettem volna szülni. Utánamennétek a másik kórházba ha amúgy nagyon elégedettek voltatok vele?
Figyelt kérdés
2017. jún. 12. 12:11
1/15 anonim válasza:
En igy tettem :) Az elozo korhazba beertunk 15 erc alatt, ide 60-70 perc kell, de bizom benne hogy a szules azert ennel hosszabb ido lesz es siman beerunk :)
2/15 anonim válasza:
Ha nem volt nagyon gyors szülésed és nem okoz gondot terhesgondozásnál a több utazás, akkor én igen bár kórházfüggő is, én pl nagyon nem siratnám azt a kórházat, ahol szültem. Örömmel mennék máshova.
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :). 1-es melyik környéken laksz? (Kicsi az esély, de hátha ugyan az az orvosunk... :D)...
És már szültél a messzebb lévő kórházban, vagy még csak most fogsz.
2017. jún. 12. 12:23
4/15 anonim válasza:
Én val.szeg utána, ha az új helyről nem olvasnék csupa rossz véleményt. Én is több mint 1 órát utaztam az orvosom után, lett volna közelebb nem is egy.
5/15 anonim válasza:
1. vagyok, Budapesten lakunk (Ujpesten), a dokim a Peterfy korhazbol ment a Janosba, Budara. Te?
6/15 anonim válasza:
Jaj bocsi lemaradt, meg csak aug vege-szept eleje lesz a messzebbi korhazban szules :)
7/15 anonim válasza:
Nálunk mi költözünk 40 km-re, de visszajárok az orvosomhoz és nála is fogok szülni. A közelebbi kórházban nem lehet orvost fogadni, nekem viszont nagyon fontos, hogy ismerős arc legyen bent. Emellett az orvosom tényleg szívből, lélekből dolgozik, egyszer az életemet is megmentette.
9/15 anonim válasza:
OFF: aki a messzebbit választotta nem fél, h nem érnek be időbe, pláne második szülésnél? A mentő ugy tudom a legközelebbibe visz, és Bp.-n óriási dugok vannak. Vagy ilyenkor már inkább befekszetek a 37. héttől a biztonság kedvéért?
Bocsi, h beleszemtelenkedtem, csak engem is érdekel.
10/15 anonim válasza:
1. vagyok, igazabol egy ora a befele ut, dugoban masfel, ennel azert tuti hosszabb lesz a szules, foleg hogy masodik lesz tehat tutira eszre fogom venni hogy ez mar az ;) De megbeszeltuk az orvosommal, hogy ha nagyon felek akkor a vege fele befekhetek, majd visszaterunk ra 36-37. het utan, erdemes-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!