Az orvos akinél az első gyerekemet szültem átment dolgozni egy másik kórházba, ami 40-50 km a lakhelyemtől. Most várom a kistesót, nála szerettem volna szülni. Utánamennétek a másik kórházba ha amúgy nagyon elégedettek voltatok vele?
Figyelt kérdés
2017. jún. 12. 12:11
11/15 anonim válasza:
Közelebbi kórház 25 perc autóval, messzebbi kórház 45 perc (jobb az út, mindent kikerü). Mentőt csak baj esetén hívunk, akkor meg minden másodperc számít. Sima beindult szülésnél nem hívok mentőt, bemegyünk autóval. Dehogy fekszem be előbb. Ha 20 percen múlik, hogy beérjek, akkor az annyira rohamos szülés, hogy az a 20 perc már nem oszt nem szoroz.
12/15 anonim válasza:
Nekem is a Péterfyből ment át az orvosom a Jánosba osztályvezetőnek. Mi Budán lakunk és autóval járok nem gond, de mi még csak tervezzük jövőre a babát. Erdeklődhetek ki az orvosod?
Én 2013-ban szültem.
13/15 anonim válasza:
12-es, nekem Dr. Kia, en annyira bizom benne hogy siman kovettuk gondolkodas nelkul :)
14/15 anonim válasza:
re9. Én pár éve szültem utoljára, de akkor bevéste az orvosom a terheskönyvembe, hogy hol fogok szülni. A lelkemre kötötte, h azt lobogtassam, ha mentő vinne be, mert akkor nem a legközelebbibe visz, hanem hozzájuk.
Ha dugó volt, akkor nekünk 1,5 óra volt a kórház.
15/15 anonim válasza:
Ugyan még csak "friss" kismama vagyok, de azt biztosan tudom, hogy 170 km-re fogok szülni az otthonomtól. Nincs autópálya, csak néhol gyorsforgalmi. Az utolsó időben pedig közelebb költözök, hátha idő előtt megindul a szülés. Megbízom a dokiban, így kérdés sem volt, hol szülök, hova járok vizsgálatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!