Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem csak én sírok ha...

Ugye nem csak én sírok ha sikertelen a hónap?

Figyelt kérdés
2020. jún. 7. 17:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. 35 éves vagyok és 4 éve próbálkozunk. 4 éve sikerült a terhesség , de nem maradt(ak) velünk. Előtte is volt vetélésem. Azóta ki vagyunk vizsgálva mind a ketten, elviekben semmi akadálya a spontán terhességnek, bár 1 petevezetékem van és nem a legjobban funkcionál de azt mondta a lombikos orvos ez nem zárja ki a spontán teherbe esést .Eleinte minden hónapban úgy éreztem nem vagyok teljes nő, hisz nem tudom a férjem meg ajándékozni a babával . Így telt sok idő , sírtam , hőmérőztem, vitaminok,hókuszpókusz ... minden. Abba hagytam, mert majdnem rá ment a házasságom azzal hogy nem volt önbizalmam és ezen sresszeltem. Mióta nem görcsölünk azóta sincs baba sajnos , de legalább a férjem itt van és támogat . Hamarosan kezdjük a lombikot amit a vírus miatt le állítottak addig meg élvezzük egymást hátha össze jön .
2020. jún. 7. 18:20
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok.

Dehogyis, nem gondolom azt, hogy direkt stresszel bárki is. És hiába pontoztok 0%ra, akkor sem a rosszindulat szólalt meg belőlem.

Hanem szerintem jobb nem támogatni egymast a stresszben, hanem inkább ösztönözni egymást, hogy fel a fejjel. Sikerülni fog, előbb vagy utóbb.

🤷🏻‍♀️

2020. jún. 7. 18:33
 13/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A ne stresszelj rá nagyon szuper tanács de nem segít persze értem mire gondol aki ezt mondja de közel vagyok a 40hez már,és lehet hogy nem mindenki érzi így de nem teljes az életünk gyerek nélkül,tehát nem mondhatom azt hogy ha lesz baba az elkövetkezendő kb.5 évben akkor szuper de ha nem az sem baj mert igenis baj hisz akkor már késő...

Pajzsmirigy kivizsgálva,rendszeresen járok nőgyógyászhoz,volt már vetélésem is.

Nem hiszti a sírás,egyszerűen csalódás.

Mérhetetlen nagy tiszteletem és becsülöm azt aki évek óta vár a babára és nem adja fel,minden hónapban tovább megy és csinálja!!

2020. jún. 7. 18:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is sírok mindig a menstruáció első napján, de 1-2 nap és minden a régi. Én is azt remélem, amit a 4-es ír, hogy bár többet várunk, annál nagyobb lesz majd a boldogság és ez az időszak türelemre tanít bennünket, remélem, hogy fel is készít kicsit a szülővé válásra. Én sosem gondoltam, hogy sokat kell majd várnunk, fiatalok vagyunk, eddigi eredmények alapján egészségesek, de valami miatt így alakul. És megértem, aki szomorú egy-egy sikertelen hónap után, én is az vagyok, főleg, hogy a körülöttem lévő barátoknak, rokonoknak első hónapokban sikerült. Olyankor elgondolkodom, hogy mi lehet velünk a baj, de minden hónap új esély és bízom benne, hogy nemsokára nekünk is sikerül. Kitartás mindenkinek, drukkolok! :)
2020. jún. 7. 19:09
 15/21 anonim ***** válasza:
97%
Sokszor sírtam a 2 sikertelen év alatt, főleg azokban a hónapokban mikor gyógyszeres rásegítés is volt ( clostilbegyt). A kórházban irigykedve néztem akik ultrahangra vártak gömbölyödő pocakkal. Aztán jött ez a vírus, nem írták fel a gyógyszert. Beletörődtem, hogy akkor most ennyi volt, nagyon sírtam. Feladtam...aztán nem jött meg. Most meg persze azon “aggódok” h minden rendben legyen 😅
2020. jún. 7. 20:00
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
Mikor az első baba összejött, stresszes voltam, műszakba jártam, mégis 2. hónapban sikerült. Most itthon vagyok vele, nem sok stressz ér, nyugodt vagyok, mégse jön 9. hónapja a kistestvér. Nyilván kerülni kell a stresszt, de én nem hiszem, hogy valakinek a rágörcsöléstől nem jön össze.
2020. jún. 7. 20:55
 17/21 anonim ***** válasza:
79%
Én falra tudok mászni attól, hogy "engedd el" vagy "ne stresszelj rá"... Aki benne van ebben, akár évek óta, igenis hogy erre gondol sokszor, nem lehet ezt csak úgy elengedni. Mi több mint 4 éve küzdünk a babáért. Sok gyógyszer, vizsgálat, 5 inszemináció, 2 lombik, 1 vetélés 8.héten. Az elején még egész jól viseltem, szomorú voltam ha megjött, de sírás akkor volt igazán amikor már inszemináció volt. Persze amikor az első lombik sikertelen volt akkor napokig sírtam. Végre sikerült, majd leállt a szíve, így műtéti befejezés. Hát nem kívánom senkinek😔
2020. jún. 7. 21:10
 18/21 anonim ***** válasza:
9%
Ha ezért sírsz, az nem normális, keress fel egy szakembert, vagy foglald le magadat, hogy ne ekörül forog jon minden.
2020. jún. 8. 11:13
 19/21 anonim ***** válasza:
87%

Én pont mint a #14. Mikor megjön "elsiratom" a hónapot, majd megy az élet tovább. Egyszer már sikerült 8 hónap után, de sajnos elment 8 hetesen :(

Most kezdtünk neki újra, ez az első hónap.

Hát a ne stresszel rá valóban értelmetlen tanács, mert senki nem direkt stresszel, jó annak aki nem szokott, de aki alapból izgulósabb fajta annak aztán mondhatod. Én a "élvezd a védekezés nélküli szexet" tanácsot sem tudom hova tenni. Mert a védekezéseset talán nem élveztük vagy mi? Azért az már baj lenne, ha csak a próbálkozós időszakban lenne jó az együttlét egy párnak.

2020. jún. 8. 11:53
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon együttérzek...

Nálam néha jön elő csak úgy a semmiből. Kisírom magam, párom meg biztat és vigasztal, hogy nem adjuk fel, ez minden hónapban erőt ad.

Több, mint 1 éve próbálkozunk. Párom 52 éves, én 31, nekünk sincs időnk..

Elkezdtük a kivizsgálásokat, nálam IR gyanú áll fenn, a héten megyek endodokihoz, aztán majd meglátjuk hogyan tovább 🤷‍♀️

(előző kapcsolatból van 2 lányom, a másodiknál is szerintem már volt probléma - voltak akkor is tüneteim de akkor az 1 éves próbálkozásba belefértünk az exemmel, ezért nem vizsgáltak ki).. Ja és mindkettőre "rástresszeltem", mégis összejöttek, szóval nem gondolom, hogy ettől függ...

2020. jún. 8. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!