5 sikertelen figyelős, és összességében 8 hónap után van még remény?
35 év alatt 1 év sikertelenség után ajánlott elkezdeni a kivizsgálást, hozzáteszem egyáltalán nem biztos ,hogy bármi baj van bármelyikőtökkel még így sem és bőven előfordulhat, hogy közben terhes leszel.
35 év felett fél év után ajánlott a kivizsgálás.
Szerintem próbálj megnyugodni,ne negatívan arra hogy jajj nekünk már össze sem jön.Mi 2 évig próbálkoztunk mire orvoshoz kerültünk és elkezdődött a kivizsgálás terhes lettem.A második babánk meg a 2 hónapban összejött.Kitartás és pozitív gondolkodás.Olyan nincs hogy nincs remény.:)
Egy a fontos nem szabad rágörcsölni.
Tudom könnyű mondani én is így gondolkodtam ahogyan te s kaptam a tanácsokat hogy ne görcsöljek rá. Nem hittem senkinek.
Majd két hetre elmentünk nyaralni nem görcsöltem rá s kereken 1 év után sikerült. :)
Ugyhogy nyugi jaa es sok szex :)
12+3 hkm
3 évet vártunk. Nem mentünk semmilyen dokihoz.
Persze nem lebeszélni akarlak róla.
Később volt peteeresem,mint gondoltam.32-33 napos ciklusnal a 22-23 napon. Ez az uh-n derült ki,amikor spontán terhes lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!